arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

1. feb. - 2. feb.

  • Forret
    Kulmule rimmet med rødbede serveret med gravede danske rødbeder, røget friskostcreme, dildspidser og ristede hasselnødder Allergener: Mælk, fisk, nødder (hasselnødder)

    Koldhævet økologisk hvedebrød fra Meyers Bageri Skal opvarmes. Allergener: Gluten

    Hovedret
    Tykstegsfilet af dansk kalv glaseret med Meyers kirsebæreddike, brun farin, fennikelfrø og citronsalt.
    Knuste kartofler med Vesterhavsost, hasselnødder og rosmarin.
    Karamelliserede vinterløg. Kraftig glace med brunet smør og kapers.
    Hertil en salat af bagt og syltet knoldselleri med tyttebær, rugknas, grov sennep og estragon. Skal opvarmes. Allergener: Sennep, gluten, sulfitter, mælk

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Chokoladedessert, leveret 1. februar

    Chokoladedessert med mørk Guanajachokolade fra Valrhona karamelcreme, knas af saltet jordnøddepraline og multebær-æblekompot Allergener: Mælk, æg, nødder

    Til 2 personer.

    DKK100