arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

11. jan. - 13. jan.

  • Forret

    Kammuslinger i cremet jordskoksuppe kogt med muslingefumét, chips af sprøde rodfrugter og drys af dildspidser Skal opvarmes. Allergener: Fisk, bløddyr, krebsdyr, mælk

    Koldhævet økologisk hvedebrød fra Meyers Bageri Skal opvarmes. Allergener: Gluten

     

    Hovedret

    Okse stegt med sort peber og allehånde(Ved af bestilling af 2 eller 4 kuverter. Ribeyebøffer af Okse), brændt knoldselleri med brunet smør, bagte beder med tyttebær, spæde grønkålsblade, urteristede små kartofler og kraftig kalveglace kogt med portvin og svampe Skal opvarmes. Allergener: Mælk, sulfitter, selleri

Bestil

Maden er pakket til 2 personer

DKK390for 2 personer

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Kraftig chokoladekage, leveret 11. januar

    Kraftig chokoladekage med cremet lys ganache, karamelliseret kvæde og sprødt nøddeknas Allergener: Mælk, gluten, nødder (hasselnød)

    Til 2 personer.

    DKK100

  • Tilvalg - Den ekstraordinære vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Le Chardonnay Pays D’Oc, Domaine des Homs 2016

    3 flasker økologisk rødvin: Minervois Clots de Pals, Domaine des Homs 2015

    DKK675

  • Tilvalg - Den gode vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Riesling Trocken 100 Berg Und Tal 2017

    3 flasker økologisk rødvin: Costiéres de Nimes 2016

    DKK595