arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

19. okt. - 21. okt.

  • Forret

    Kammuslinger i cremet jordskoksuppe kogt med muslingefumét, chips af sprøde rodfrugter og drys af dildspidser Skal opvarmes. Allergener: Fisk, bløddyr, krebsdyr, mælk

    Koldhævet økologisk hvedebrød fra Meyers Bageri Skal opvarmes. Allergener: Gluten

     

    Hovedret

    Dansk kalv stegt med sort peber og allehånde, brændt knoldselleri med brunet smør, bagte beder med tyttebær, spæde grønkålsblade, urteristede små kartofler og kraftig kalveglace kogt med portvin og svampe Skal opvarmes. Allergener: Mælk, sulfitter, selleri

Bestil

Maden er pakket til 2 personer

DKK390for 2 personer

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Kraftig chokoladekage, leveret 19. oktober

    Kraftig chokoladekage med cremet lys ganache, karamelliseret kvæde og sprødt nøddeknas Allergener: Mælk, gluten, nødder (hasselnød)

    Til 2 personer.

    DKK100