arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

28. sep. - 30. sep.

  • Forret:
    Strandkrabbebisque med fyld af krabbe vendt med brøndkarsecreme, drys af sprøde danske æbler, ristede mandler og brunet smør Skal opvarmes. Allergener: Skaldyr, mælk, nødder, selleri

    Økologisk hvedebrød fra Meyers Bageri Skal opvarmes. Allergener: Gluten

    Hovedret:
    Rosastegt dansk okse med kompot af danske kartofler med bagt sommergræskar og løvstikke, råsyltet fennikel og kalveglace med solbærgastrik Skal opvarmes. Allergener: Mælk, selleri

Bestil

Maden er pakket til 2 personer

DKK390for 2 personer

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Cremet mousse, leveret 28. september

    Cremet mousse på Jivarachokolade fra Valrhona med mørkt chokoladeknas og kryddermarinerede sommerbær Allergener: æg, mælk, gluten
    Til 2 personer.

    DKK100