arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

16. nov. - 18. nov.

  • Gammeldags modnede sild i mild peberrodscreme med sprøde æbler og urter Allergener: Fisk, mælk, æg

    Koldrøget Nordhavnslaks, marineret knoldselleri, tyttebær og dildspidser Allergener: Fisk, mælk, æg

    Charcuteri fra Nordhavnen med sprøde rødder og bredbladet persille

    Braiseret dansk gris med Meyers øl og karamelliserede løg Skal opvarmes. Allergener: Selleri

    Confiterede andelår med frisk timian og havsalt Skal opvarmes

    Rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnen Eddikebryggeri Skal opvarmes

    Små ristede kartofler med havsalt og timian Skal opvarmes

    Salat af bagte jordskokker med vinterkål, krydderurter og ristede hasselnødder Allergener: Mælk, nødder (hasselnødder)

    Koldhævet hvedebrød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden Skal opvarmes. Allergener: Gluten

    Rugbrød fra Meyers Bageri

    Økologisk smør Allergener: Mælk

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK225pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Risalamande, leveret 16. november

    Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med amaretto og kanel og drys af sukkerristede mandler Allergener: Mælk, nødder (mandler), sulfitter (amaretto)

    DKK35