arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

1. feb. - 2. feb.

  • Friskbagt surdejsbrød med creme på friskost, tørrede løg og dild Skal opvarmes. Allergener: Gluten, mælk

    Jordskokker med sesamvinaigrette og brøndkarse Allergener: sesam, sennep, mælk

    Torsk med brændte urter, små porrer med saltsyltet citron, salturt og vilde ris Allergener: Fisk, mælk

    Langtidstilberedt dansk okse med ”teriyaki” kogt med tørrede blåbær og ristet tang Skal opvarmes. Allergener: Selleri, soja

    Helstegt blomkål med syltede hyben, estragon og brunet smør Skal opvarmes. Allergener: Mælk

    Hjertesalat med dressing på graneddike og gravet æggeblomme Allergener: Æg

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK175pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Dulche de Leche, leveret 1. februar

    Dulce de Leche på sprød bund, havsalt og ristede mandler Allergener: Gluten, mælk, nødder (mandler)

    DKK35