arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

2. nov. - 4. nov.

  • Friskbagt surdejbrød med pisket brændt smør Allergener: Gluten, mælk

    Langtidsbagte rødbeder med creme af rygeost Allergener: Mælk

    Kartofler, malt, Vesterhavsost, ristede hasselnødder Skal opvarmes. Allergener: Gluten, nødder (hasselnødder), mælk

    Skank af dansk gris braiseret i 12 timer og glaseret med sichuanpeber og solbær Skal opvarmes. Allergener: Soja, selleri

    Lavtempereret andebryst med hibiscusblomst og endivie

    Hjertesalat med friskost, saltede agurker og bronzefennikel Allergener: Mælk

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK175pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Citrontærte, leveret 2. november

    Citrontærte med saltsyltet citron og knust marengs Allergener: Æg, gluten

    DKK35

  • Tilvalg - Den gode vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Riesling Trocken 100 Berg Und Tal 2017

    3 flasker økologisk rødvin: Costiéres de Nimes 2016

    DKK595

  • Tilvalg - Den ekstraordinære vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Le Chardonnay Pays D’Oc, Domaine des Horms 2016

    3 flasker økologisk rødvin: Minervois Clots de Pals, Domaine des Horms 2015

    DKK675