arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

15. feb. - 17. feb.

  • Kikærtechips og krydret dip med mynte og citron Allergener: Mælk, æg, sennep

    Salat af sprøde grøntsager med makrutlime-dressing og ristet sesam Allergener: Sesam, soja(gluten)

    Lynsyltet græskar med stjerneanis og hjemmelavet fivespice

    Langtidstilberedt gris med chili, ingefær, Hoisin og palmesukker serveret med hjertesalat Allergener: Soj(gluten)

    Dampede malt-bao Skal opvarmes. Allergener: Gluten, mælk

    And i teriyakimarinade med Meyers æblemost og ingefær Skal opvarmes. Allergener: Soja

    Misomayo med Meyers æblecidereddike Allergener: Soja(gluten), æg

    Fermenteret kål med æbler, knust koriander og mild chili Allergener: Soja(gluten)

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK150pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Cremet mousse, leveret 15. februar

    Cremet mousse med mørk Guanajachokolade fra Valrhona, flødekaramel, knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder ogmultebær-æblekompot Allergener: Nødder (jordnødder), æg, mælk

    DKK50