arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gourmetmenu, uge 8-11

Gourmetmenu, uge 8-11

  • Forret - okseinderlår med rødbede og enebær

    Tynde skiver gravet inderlår af frilandsokse med danske rødbeder på flere måder, enebærolie og rød sennep
    Allergener: selleri, sennep

    DKK65

  • Forret - moules marinieres

    Hvidvinsdampede muslinger i cremet hvidvinssky med sprøde vinterurter, økologisk surdejsbrød og hjemmerørt aïoli
    Allergener: bløddyr, skaldyr, fisk, sulfit i vin, æg, sennep, gluten, mælk

    DKK70

  • Hovedret - belottagris

    Sous vide-tilberedt spansk belottagris med ristede vintersvampe, skilt dijonfløde med timian og urteolie, råsyltede tyttebær, karamelliserede løg og langtidstilberedte kartofler
    Allergener: sennep, mælk

    DKK130

  • Hovedret - Glaseret dansk kalv

    Sous vide-tilberedt bryst af dansk okse i kraftig glace med drys af ras el hanout, cremet selleripuré, braiseret perlecouscous med kvæde og frisk koriander
    Allergener: Mælk, gluten, selleri, nødder

    DKK125

  • Dessert - lun æblecrumble

    Æblecrumble med kompot af Lilleøæbler, knas af havre og rørsukker og økologisk creme fraiche rørt med polynesisk vanilje
    Allergener: gluten, mælk

    DKK45

  • Dessert - chokolademousse med karamel og havsalt

    Chokolademousse med Guanajachokolade, karamel, havsalt og krystalliseret hvid chokolade
    Allergener: gluten, mælk, æg

    DKK50

;