arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

22. jun. - 24. jun.

  • Forret
    Gravet lyssej med skilt urtefløde med røget kaviar, blomkål, blomsterkarse, saltristede mandler og Ølandshvedebolle Allergener: Fisk, mælk, nødder(mandler), gluten

     

    Hovedret
    Onglet-steak af okse marineret med urter og havsalt, lys sauce med masser af friskhakket estragon, asparges og sprøde små løg syltet med Meyers frugteddike Skal opvarmes. Allergener: Mælk, sennep, selleri, gluten

Bestil

Maden er pakket til 2 personer

Bestil senest onsdag 20. juni kl. 23:59

DKK350for 2 personer

Relaterede produkter

  • Tilvalg - saftig mazarinkage, leveret 22. juni

    Saftig mazarinkage med mørk chokolade, marinerede danske jordbær og luftig vaniljecreme Allergener: Mælk, gluten, æg, nødder(mandler)

    Til 2 personer

    DKK100