arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

23. dec. - 23. dec.

Hovedret

  • Bryst og lår af and serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnens Eddikebryggeri. Bagte æbler med urter og sort peber. Brunede kartofler og små kartofler med frisk timian og kraftig skysauce*

Dessert

  • Risalamande serveret med kirsebærsauce, tilsmagt med amaretto og kanel og sukkerristede mandler

Det praktiske

Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er pakket i engangsemballage og termokasser.

OBS: Maden skal stilles på køl snarest efter modtagelse.

  • Hovedretten skal opvarmes
  • Menuen skal bestilles til min. 2 kuverter

Relaterede produkter

  • Forret - Mad til Juleaften

    Færøsk laks gravet med akvavit og fennikel, syltede gule beder, friskost og knas

    DKK50