arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

30. dec. - 30. dec.

Forret

  • Rimmet kammusling med cremet fumét kogt med jomfruhummer og most af Lilleøæbler. Salturt, syltet knoldselleri og sprøde nødder med brunet smør
    Økologisk Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

Hovedret

  • Tournedos skåret af velhængt dansk okse, kartoffelpuré med trøffel og økologisk fløde, langtidstilberedte rødbeder med kirsebæreddike fra Nordhavn, tyttebær, vinterportulak og morkelsauce

Dessert

  • Mørk mousse af Valrhona-chokolade med fyld af karamel med havsalt, tærtebund af havrekiks, solbær syltet med polynesisk vanilje og hvid chokoladeknas

Det praktiske

  • Skal bestilles til minimum 4 kuverter
  • Vejledning til opvarmning og anretning medfølger
  • Vegansk menu skal bestilles til minimum 1 kuvert
  • Maden skal stilles på køl efter modtagelse


Relaterede produkter

  • Nytår - Vegansk menu

    Forret

    Cremet rodfrugtsuppe med vaniljesyltede Lilleøæbler, salturt og boghvedeknas

    Hovedret

    Confiteret knoldselleri, ristede karljohansvampe, kartoffelkompot med bagt græskar, kryddersyltede tyttebær og lun sauce vinaigrette

    Dessert

    Chokoladecreme, brændt hvid chokolade og syltede solbær

    Menuen skal opvarmes og anrettes. Der medfølger vejledning til dette.

    DKK350

  • Meyers Nytårsmenu til børn

    Meyers lasagne med kødsauce på dansk okse, tomat, timian, oregano og mild mozzarellaost

     

    Chokolademousse af "Guanaja" med karamel og havreknas


    Skal opvarmes og anrettes efter vores anvisninger

    DKK105