arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

10. nov. - 10. nov.

Forret

  • Gravet færøsk laks med efterårssalater, Lilleøæbler og hasselnødder i sojavinaigrette.
    Ølandshvedebrød af stenformalet korn dyrket i Norden

Hovedret

  • Langtidstilberedt lår og saftigt andebryst serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnens Eddikebryggeri. Bagte æbler med tyttebær og sort peber.
    Brunede kartofler og små kartofler med frisk timian og kraftig skysauce.*

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK195pr. kuvert

Det praktiske
Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er pakket i engangsemballage og termokasser.
OBS: Maden skal stilles på køl snarest efter modtagelse.

Menuen skal bestilles til min. 4 kuverter.
Mad til børnene fås fra 1 kuvert.
*Skal opvarmes.

Spørgsmål
For mere information læs vores spørgsmål og svar, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål.

Relaterede produkter

  • Dessert - Mortensaften

    Tærte med Lilleøæbler, syrlig creme med polynesisk vanilje og sprødt drys

    DKK50

  • Lasagne til børnene

    Hjemmelavet lasagne til børnene
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK55