arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Forret - juleaften

    Hjemmegravet færøsk laks med danske beder, friskost, brøndkarse og saltristede kerner

    DKK50

  • Tilvalg - Halv side laks

    halv side Meyers laks
    Håndsaltet og gammeldags røget i Nordhavn
    Laksen henter vi hjem fra Hiddenfjord på Færøerne. Når vi får laksen hjem håndsaltes og krydres den med vores egen krydderiblanding. Derefter koldrøges laksen skånsomt efter gamle traditioner i røgeovne af støbejern i Københavns Nordhavn. Hele denne proces tager 5 dage og alle processer er håndholdte.
    LLaksen røges over bøgeflis, som giver en let og fin røgsmag og samtidig giver det mest smeltende møre laksekød. Den milde krydning giver varme og runder laksens fede smag flot af.
    550-650 gram

  • Mont dOr

    Mont d'Or ost med koldhævet hvedebrød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden, Fransk Juleost, 400 gram, nok til 10 personer.

    DKK150

  • Risalamande

    Risalamande med kirsebærsauce med amaretto og kanel og drys af sukkerristede mandler

    DKK35

  • Tilvalg - vegetarisk tilvalg

    Meyers hjemmelavede bønnebøf med ærter og masser af urter
    Confiterede knoldselleri med svampecreme
    Braseriede perlebyg med svampe og miso
    Meyers hjemmelavede rødkål med æbler fra Lilleø
    Saltbagte vinterrødder

    DKK95