arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Du lærer at bage Ásgeirs legendariske croissanter. En del af metoden er en fermenteringsproces på 3-5 dage (vi har været tidligt ude, så I både kan smage det endelige resultat og være med til at starte processen op fra begyndelsen).

Vi skal bage "flatkökur", som er den ældste kendte type Islandsk bagværk.

Du lærer at bage "kleinur", som er en Islandsk udgave af klejner, som den danske klejne så ud for 50 år siden med efterfølgende 50 års udvikling i den Islandske bagetradition.

Vi bager sødt bagværk med skyr.

Om underviseren

Ásgeir Sandholt er født i 1976. Han er fjerde generation af bagere, der driver Sandholt-bageriet, hvor han har arbejdet siden han var barn, og er en lidenskabelig formidler af sit håndværk. Ásgeir har vundet et utal af priser i internationale konkurrencer, og er desuden chocolatier, hvor han også har udmærket sig på internationalt topniveau.

 

Hvad får du?

  • Smagsprøver med hjem på alt bagværket.
  • Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
  • Let anretning med charcuteri og andet tilbehør, samt alt det gode bagværk naturligvis
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove.
  • Croissant-dej med hjem til fermentering og bagning


Bestil plads på Ásgeir Sandholt – masterclass med en islandsk mesterbager

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København
Hvor længe
4 timer
Hvor mange
20 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N