arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Ud over en middag, der er værd at rykke i fængsel for en aften for, får du et kig ind i en verden, der normalt er lukket, og du får lejlighed til at møde de indsatte fra kokkeskolen.

Inkluderet i prisen på DKK 499 er: en femretters menu, tilberedt af årstidens bedste råvarer, samt friskbagt surdejsbrød, drikkevarer til maden i form af en juice- og most-menu (der må ikke serveres alkohol i fængslet) og te, kaffe og hjemmelavede petit fours.

Menu

  • Stenbiderrogn med fermenteret kartoffelbrød og syrnet fløde
  • Oksetatar med emulsion af løvstikke, onion rings og radise-crudité 
  • Frilandskylling glaseret i hyldeblomstseddike og honning, grillede nye løg med spinat og ramsløg og skysauce
  • Granité af syltede rødbeder med krystalliseret hvid chokolade og estragon
  • Ymerfromage med braiseret ananas, kandiserede græskarkerner og rød skovsyre

Din deltagelse støtter resocialisering
Overskuddet fra arrangementet går til at finansiere en tilsvarende middag for pårørende til de indsatte. Uddannelsesforløbet, der kulminerer i denne middag, er en del af et ambitiøst projekt, der skal føre til et bud på en model for resocialisering i Danmark.

Vigtigt

  • Du skal være fyldt 15 år
  • Der kræves ikke sikkerhedsgodkendelse, da Jyderup er et åbent fængsel

Ektra indslag onsdag d. 20. april.
Før middagen onsdag aften d. 20. april inviterer sognepræst Mette Kruse Andersen ind i Kirken i Jyderup Fængsel og taler om resocialisering fra kl. 16.30-17.00. Det er frivilligt om man vil deltage.Bestil plads på Restaurant Ukrudt i Jyderup Fængsel

Hvor
Jyderup Fængsel, Hovedporten
Søbæksparken 136
4450 Jyderup
Hvor længe
3,5 timer
Hvor mange
60 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Jyderup Fængsel
Søbæksparken 136
4450 Jyderup