arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Ud over en middag, der er værd at rykke i fængsel for en aften for, får du et kig ind i en verden, der normalt er lukket, og du får lejlighed til at møde de indsatte fra kokkeskolen.

Inkluderet i prisen på DKK 650: en femretters menu samt friskbagt surdejsbrød, drikkevarer til maden i form af en juice- og mostmenu (der må ikke serveres alkohol i fængslet) og te, kaffe og hjemmelavede petits fours. 

Menu
Ceviche af torsk med agurkesuppe, ølandshvede-croutoner og brøndkarse

Pocherede æg med grillede asparges, bacon og skovsyre

Grillet svinebryst med ærter, nye kartofler, gulerødder, forårsløg og glace

Citron og timian granité

Jordbær med kærnemælksis, chokolade og kiks

Din deltagelse støtter et godt formål 
Overskuddet går til en tilsvarende middag for pårørende til de indsatte.

Del af et ambitiøst resocialiseringsprojekt
Arrangementet er en del af projektet ”Kokkeskoler i Danske Fængsler”, der er et samarbejde mellem Meyers Madhus og Kriminalforsorgen, og finansieret af TrygFonden.

Projektet skal afprøve om uddannelse i almindelighed og kokkefaglig uddannelse i særdeleshed kan åbne nye døre til et liv med beskæftigelse og uden kriminalitet. Meget tyder nemlig på, at madbranchen har et særligt potentiale for at rumme tidligere straffede, der har tilegnet sig de nødvendige kompetencer.

Vigtigt

- du skal være fyldt 18 år
- du skal sikkerhedsgodkendes

Når du har købt billet, skal du skrive en mail til Gry Nynne Thorsen, gnt@meyersmadhus.dk (tlf. 25102762), hvori du angiver antal billetter. Du modtager herefter en mail med en blanket, som skal udfyldes og sendes tilbage. Blanketten bruges til at udtrække dine data af Kriminalregistret. Vi giver besked, når godkendelsen er i hus. Skulle det ikke være muligt at opnå godkendelse, vil dit køb blive refunderet.Bestil plads på Restaurant Ukrudt i Statsfængslet i Vridsløselille

Hvor
Statsfængslet i Vridsløselille
Fængselsvej 39
2620 Albertslund
Hvor længe
4 timer
Hvor mange
70 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt