arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Insekter er bæredygtige, sunde, og smager godt
I en verden med snart 9 milliarder munde at mætte vokser efterspørgslen på kød, og produktionen af det slider hårdt på miljøet. Derfor er der brug for alternative proteinkilder når vi i fremtiden skal tænke bæredygtighed ind i vores hverdag. Insekter er en nærende og proteinrig kilde der er en helt almindelig del af menuen i mange lande.

Jakob Rukov
Med en ph.d. i biologi, har Jakob stiftet fårekyllingefarmen Bugging Denmark, som er den første af sin slags i Danmark. Farmen har beliggenhed i en kælder, i Københavns Nordvestkvarter. Her kombinerer Jakob sine evner som biolog med erfaring som insektfarmer fra Big Cricket Farms, den første insektfarm i USA godkendt til at producere fårekyllinger til human føde. Jakob arbejder på at integrere insektproduktion i, bæredygtige systemer og vise, at insektproduktion kan lade sig gøre stort set hvor som helst, hvis bare man har et par kvadratmeter til overs. Målet er at introducere danskerne til spiselige insekter og i processen fremelske den lækreste fårekylling, man kan forestille sig.

Inkluderet i prisen på DKK 200 er:
Smagsprøver på diverse insektserveringer, samt et glas øl, kaffe og most. Menuen er endnu ikke udarbejdet, men vil blive offentliggjort her på siden. Der vil både være snacks, salte og søde serveringer.

Derudover vil du gå herfra med inspiration til hvordan du selv kan eksperimentere videre med insekter i maden.

Til arrangementet vil det være muligt at købe den spændende nye kogebog: ”Insectivore”, der byder på opskrifter med de tilgængelige insektarter i Danmark og introduktion til hvordan insekterne behandles. Derudover vil man kunne købe ny produceret juice med insekter.Bestil plads på Future Foods: Madlavning med insekter

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52c
2200 Nørrebro
Hvor længe
2 timer
Hvor mange
50 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Foto credit: Big Cricket Farm

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N