arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

På Eric Pallants masterclass får du et overblik over, hvordan surdejskulturer for 6.000 år siden startede sin rejse fra den frugtbare halvmåne i og omkring den arabiske ørken, Mesopotamien og langs Middelhavet i Mellemøsten for nu at været nået frem til Meyers Madhus. Du vil få et indblik i de seneste videnskabelige hemmeligheder omkring de bakterier og gærceller, der er på arbejde i en surdejskultur.

Eric vil dele og demonstrere nogle af de mest interessante og nysgerrige opdagelser fra arbejdet med sin bog Sourdough Culture - fra det ultimativt nørdede til det umiddelbart brugbare.

Eric vil også demonstrere, hvordan samspillet mellem historie, videnskab, økologi og bagehåndværk kan resultere i et brød, der både har betydning for menneskehedens historie og som rummer en smag, der på mange måder er ubetalelig.

Hvad får du?

  • Surdej med kultur fra Cripple Creek Gold Rush (Colorado, USA), der har været i produktion siden 1893
  • Rugsurdej startet i en russisk rugbrødsfabrik i det tidligere Sovjetunionen i 1960
  • Kold og varme drikke
  • Smagsprøver på friskbagt surdejsbrød

Om Eric Pallant

Eric Pallant  er en prisbelønnet professor i miljøvidenskab og bæredygtighed fra Allegheny College i USA, anerkendt for sin evner til at integrere forskelligartede forskningsfelter i overbevisende historier.

Eric er fortaler for en bæredygtig udvikling, og er selv en rutineret hjemmebager der (ifølge hans danske slægtninge) bager et acceptabelt rugbrød.  Pallant er forfatter til mere end 40 artikler, bidragsgyder til adskillige bøger og medredaktør af anerkendte, internationale publikationer.Bestil plads på Masterclass med Eric Pallant

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
2 timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N