arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Yotam vil fortælle om og diskutere tankerne bag sin nyeste bog – hvordan opfatter forskellige mennesker bebrebet ”enkel”, når det handler om mad? Og hvordan kan tankerne omsættes til ideer og opskrifter i praksis?

Yotam introducerer sine absolut yndlingsingredienser, der er nøglen til stor smag.   

Der vil blive demonstreret 2-3 retter, som konkretiserer tankerne og viser tilgangen til råvarer, tilberedninger og smage.

Hvad får du?

  • Smagsprøver og forfriskninger.
  • Mulighed for at købe kogebøger og få disse signeret.

Om Yotam Ottelenghi

Ottolenghis vej ind i madverdenen var ikke ligefrem. Efter at have taget en kandidatgrad i litteratur ved universitetet i Tel Aviv, skiftede Ottolenghi retning, og tog, via en periode i Amsterdam, til London for at gå på kokkeskole. Fra at have arbejdet som både tekstforfatter og kontorassistent, fik Ottolenghi fodfæste i madbranchen og er i dag international stjernekok og bestsellerforfatter med flere restauranter. Ottolenghi kombinerer et passioneret og personligt take på de mellemøstlige madtraditioner med et stort formidlingstalent og en sans for det enkle med uhørt velsmagende.Bestil plads på Masterclass med Yotam Ottolenghi (In English)

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
2 timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Foto: Jonathan Lovekin

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N