arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

På Francisco Migoyas masterclass får du et indblik i historien bag Modernist-fænomenet. Franciasco fortæller om arbejdsmetoderne, menneskene og de igangværende projekter.

Francisco introducerer til arbejdet med at opnå, hvad mange opfatter som brødbagningens hellige gral – et brød med stor volumen og en åben, saftig og elastisk krumme, bagt med fuldkornshvede. 

Du får Franciscos og Modernists bud på den perfekte bagel – et ikonisk stykke bagværk fra den jødiske tradition, som er blevet en uundværlig del af den amerikanske madkultur.

Francisco demonstrerer, hvordan man kan bage i en trykkoger, og fortæller om udforskningen af forskellige typer kinesiske dampede boller, med mere.

Hvad får du?

  • Kolde og varme drikkevarer
  • Smagsprøver på bagværket
  • Du får opskrifter og essentiel viden med hjem, så du kan arbejde videre med teknikkerne i dit eget køkken

Om Modernist og Francisco Migoya

Modernist Cuisine startede som en drøm for Nathan Myhrvold, tidligere Chief Technology Officer hos Microsoft. Det færdige opslagsværk blev i en klasse for sig i sin dybde og deltaljeringsgrad, og sin nyskabende brug af billeder. Opfølgeren Modernist Bread har løftet arven og vandt den prestigefyldte James Beard Award i 2018. Francisco Migoya er medforfatter til værket og køkkenchef for Modernist. Migoya har en fortid som konditor i nogle af USA’s mest krævende køkkener og har i en årrække før Modernist fungeret som underviser på The Culinary Institute of America. I øjeblikket arbejder Migoya, Myhrvold og resten af holdet hos Modernist på en udgivelse, der skal blive til Modernist Pizza.Bestil plads på Modernist Bread – masterclass med Francisco Migoya (in English)

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
2,5 timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N