arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Fælles frugttur til Lilleø frugtplantage

Til sensommer, hvor de solmodne frugter er lige ved at slippe grenen og klar til at blive høstet, inviterer Claus Meyer og Lilleø Fælles Frugtplantage på frugttur til plantagen for vores frugtglade venner og interesserede Politiken Plus-kunder. 

Med denne tur har du mulighed for at opleve Lilleøs frodige frugtplantage, dens terroir og mange frugtsorte og ikke mindst møde nogle af øens avlere og ildsjæle, når vi sammen smager os igennem den rigdom, som plantagens frugter giver.

Dagen starter ud på Meyers Deli til friskbagt morgenbrød og kaffe. Herefter går turen i fælles bus sydpå til Lilleø, hvor du undervejs vil møde frugtglade fagfolk, smage på produkter fra øen, komme på rundvisning i marken med æbleavler Hans Lund, inden vi nyder en frokost ved langbordene mellem æbletræerne.

 

Program for dagen:

- Meyers Deli - Morgenmad og velkomst v. Claus Meyer. Vi stiger på bussen og kører mod Lilleø. Decideret cider skænker smagsprøver undervejs. 

- Ankomst til frugtplantagen på Lilleø. 

- Frokost. Vi sætter os til bords midt i frugtplantagen og nyder en frokost tilberedt af kokke fra Meyers Madhus med inspiration fra plantagens frugt.

- Æbleavler Hans Lund tager gruppen med på markvandring og fortæller om Lilleøs terroir og frugtsorterne

- Spritter Karsten sejler over fra Svendborg med smagsprøver på ’livets vand’

- Mostmesteren presser æbler og fortæller om produktion og sammensætning af æbler i forskellige moster

- Markedspladsen åbner. Deltagerne kan købe de produkter, de har hørt om og smagt på i løbet af dagen. Ellers er der fri leg, mulighed for at snakke yderligere med producenterne, vandre i plantagen eller snuppe sig en dukkert. Vi giver en kop kaffe og et stykke æblekage.

- Vi sætter os i bussen og drager mod fastlandet og tilbage til København.Bestil plads på Frugttur til Lilleoe frugtplantage

Hvor
Lilleø Frugtplantage
Lilleøvej
4930 Maribo
Hvor længe
10 timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Lilleø Fælles Frugtplantage bygger bro mellem vores bevidste og frugtglade venner og ambitiøse frugtavlere i et andelsfællesskab. På den måde kan man få andel i den fælles høst af velsmagende, lokale og økologiske æbler og pærer direkte fra øens avlere.
Lilleø er en af de mindste øer i Smålandshavet. Frugtplantagen strækker sig over fem hektarer, som ligger helt ned til havet og nyder derfor godt af et enestående lysindfald. Der kunstvandes ikke på øen, hvis klimatiske betingelser er ideelle for dyrkning af kerne- og stenfrugt.