arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Efter en introduktion til råvarer, årstider og metoder, tilbereder vi et udvalg af retter med grøntsager i centrum. Du kommer til at arbejde med grundtilberedninger som at dampe, bage, fritere, stege, purere, grille mv. Vi bruger sæsonens bedste råvarer til at lave lækre, sprøde snacks og farverig juice.

Du lærer også grundmetoder til at lave chutney, ketchup og syltede grøntsager, der strækker vinterens og forårets høst til månederne, der kommer. Og vi ser på måder at få grøntsagerne bagerst i køleskabet peppet op til et dejligt måltid. Undervejs får du håndfaste råd til at bruge årstiderne i køkkenet, og vi afliver et par myter om råvaresæsoner.

Vi sætter os selvfølgelig til bordet og spiser resultatet med god vin og øl til.

Bemærk, indholdet på kurset varierer med sæsonen og kokkens luner.

 

Hvad får du?

  • Praktisk indføring i grøntsagstilberedninger med bred anvendelse
  • En række forrygende retter på repertoiret – du får opskrifterne med hjem
  • Et overdådigt måltid i godt selskab
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige


Bestil plads på Bliv en god grøntsagskok

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N