arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Buddingen tilbage på bordet

Marie Holm, der i mange år har arbejdet som madskribent og kogebogsredaktør, bl.a. for Claus Meyer, har sat sig for at starte en regulær buddingrevolution, så buddingen får den renæssance den fortjener – på linje med citronfromagen og karamelranden.

Hør Maries underholdende bud på HVORFOR buddingen røg ud af det gode dessertselskab og hendes brandtale for at få buddingen tilbage i de moderne køkkener.

Smag dig samtidig igennem tre vidt forskellige buddinger – fra den klassiske vaniljebudding med frugtsovs, over Maries personlige udgave af rombudding og som finale den nytænkende og helt fabelagtige saltkaramelbudding med saltkaramelsovs og karamelpopcorn!

Undervejs vil Marie demonstrere nogle af buddingkøkkenets teknikker, så du lærer at lave en basisbuddingcreme, vende det dirrende værk ud af sin støbeform og pynte det på en smuk og naturlig måde.

Menu

  • Vaniljebudding med kirsebærsovs
  • Rombudding på æblefod
  • Saltkaramelbudding med saltkaramelsovs og karamelpopcorn

Inkluderet i prisen er foredrag samt tre slags budding, bobler, kaffe, te og mostBestil plads på Budding med Marie Holm

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
2 timer
Hvor mange
50 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N