arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Du lærer at mestre den enkle grønne salat med den perfekt afstemte dressing, der på en smuk og enkel måde giver kant og friskhed til et måltid.

Vi arbejder med salater med flere elementer, hvor kød og fisk  indgår sammen med tilberedte og rå grøntsager, urter, sprøde ting mm. Det er salater, som bliver til delikate, lette måltider i sig selv.

Vi ser på, hvordan du kan få lækre salater ud af dine rester.

Du bliver fortrolig med de tommelfingerregler, der hører til de vigtigste råvarer og salattyper. Du lærer således f.eks. at lave virkelig vellykkede kartoffelsalater, kålsalater og salater med bælgfrugter

Vi arbejder med køkkenteknikker, som løfter dine salater en ekstra tak, som f.eks. emulgering af dressinger og fremstilling af forskellige sprøde elementer, der giver salaterne et dejligt knas.

Du bliver fortrolig med mandolinjern, salatslynge, blender og andet nyttigt salatudstyr.

Hvad får du?

  • Et lækkert måltid af salater med årstidens bedste grøntsager men også med kød og fisk og friskbagt brød
  • Alle drikkevarer – vin, øl, most, vand, kaffe, te – er inkluderet gennem hele kurset
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove
  • Opskrifterne med hjem, så du kan genskabe og måske forbedre retterne i dit eget køkken


Bestil plads på Meyers salater

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt