arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du? 

Konsistens er et nøgleord, og vi arbejder med både bløde, flydende, knasende, pulveriserede og gelerede størrelser – bl.a. ved hjælp af en række af de ’vidundermidler’, der har været med til at definere den molekylære gastronomi (som gellan, xantana, PVG og malto). 

Du lærer sous vide-langtidspochering af æg og en ovn-version af samme proces, der er nem at genskabe hjemme, samt sous vide-tilberedning af dyrekølle.

Vi kommer omkring rimning og bagning af fisk ved meget lav temperatur, som giver et helt silkeblødt resultat.

Vi laver en skilt sauce skilt med urteolie; en sauce-type, der har fået signatur-status i det nordiske restaurantkøkken. 

Du lærer en række andre specialteknikker: Brug af sifon til lyninfusering og hot mayonnaise, lynrøgning med røgpistol, krystallisering af chokolade og isfremstilling med flydende nitrogen blandt en hel del andet. 

Menuen: rimmet torsk med langtidspocheret æggeblomme, urtestøv, sprøde porrer og muslingeblanquette skilt med urteolie //  Dyrekølle med blank skalotteløgspure, røgede kartofler, lyninfuseret rosmarinolie og karljohan-mayonnaise lavet på sifon, samt syltede perleløg, tallerkensmækkere og vild brøndkarse // Kærnemælksmousse i ananas-cover med kokosinfuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade og vaniljeperler. (Vi tager forbehold for ændringer i menuen). 

 

Hvad får du? 

  • Velkomst med snacks og bobler 
  • En overdådig treretters middag 
  • Drikkevarer (vin, øl, most, te og kaffe) inkluderet gennem hele arrangementet
  • Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan fokusere på madlavningen.  
  • Opskrifter med hjem


Bestil plads på Molekylær gastronomi

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
timer
Hvor mange
16 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N