arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Du kommer til fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.

Du lærer forskellige pølsetyper at kende som emulgerede wienerpølser, friske grill- og pandepølser, varm- og koldrøgede pølser og endelig den ædle og langsomme kunst at modne pølser.

Du får ligeledes mulighed for at selv at designe en pølse med din personlige krydring, struktur, tykkelse og sjæl.

Vi prøver de forskellige teknikker til stopning af pølserne, og du får råd om stoppemaskiner, der er velegnede til hjemmeproduktion og kan anskaffes billigt.

Ved tilberedningen tager vi pander, gryder og den glødende grill til hjælp.

Ved den afsluttende middag kommer vi ikke udenom friskbagt rugbrød, grov sennep og iskoldt øl.

Hvad får du?

  • Pølser med hjem til modning, samt alle de stegepølser, du ikke kan spise til middagen
  • Kompendium med opskrifterne og essentiel pølseviden, så du kan fortsætte derhjemme
  • Drikkevarer: Velkomstdrink samt øl, vin, te og kaffe til middagen er inkluderet. Mens vi arbejder i køkkenet, serverer vi most og vand, men ikke alkohol
  • Et overdådigt måltid i godt selskab
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige


Bestil plads på Pølsekursus

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Pølsekursus

Se her, hvordan du på vores pølsekursus lærer alt om de forskellige teknikker, pølsetyper og håndværket i et ægte pølsemageri.