arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Du lærer forskellige metoder til at salte kød og fisk som forberedelse til røgning og at bruge urter og krydderier til at forme smagen allerede i saltningen.

Saltning er en essentiel del af røgning, men du lærer også at tørsalte kød til modning uden røg. Konkret lærer vi dig at fremstille din egen tørsaltede peberbacon.

Vi arbejder med varmrøgning af fisk og kød, grøntsager og svampe. Du lærer herunder, hvordan du skal filetere og klargøre fisk til røgning.

Vi gennemgår koldrøgning grundigt og viser set-up, remedier, temperaturstyring, røgsmuld mv. Vi afslutter også en koldrøgning, der er sat i gang på forhånd. Da koldrøgning er en tidskrævende proces, kan vi dog ikke koldrøge fra start til slut.

Du får tips til at bygge din egen røgovn, og vi viser dig simple hjemmefusker-tricks med almindeligt tilgængelige remedier.

NB: da en del af arbejdet foregår udendørs, så tag tøj på efter vejret. Vi tager forbehold for aflysning ved meget dårligt vejr.

Hvad får du?

  • Smagsprøver på en række røgede og saltede produkter
  • Drikkevarer – øl, vin, kolde og varme drikke – er inkluderet gennem hele kurset
  • Et lækkert måltid i godt selskab
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
  • Opskrifter og essentiel teori med hjem


Bestil plads på Røgning og saltning

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N