arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du? 

Du lærer at tilberede ceviche - den limemarinerede fiskeklassiker fra Mellem- og Sydamerika. Til cevichen lærer du at lave sopes, som er en sprødstegt majstortilla med en karakteristisk lille kant, der kan holde det saftige fyld inde.

Vi laver tamales, som er små fyldte majsdejspakker, hvor indpakningen er udblødte tørrede majsblade. Vi fylder dem med spinat og friskost og gratinerer dem til slut. Og intet mexicansk måltid uden en spicy salsa, så det lærer du selvfølgelig også at lave.

Vi laver en perfekt mole poblano med et bredt udvalg af tørrede chilier og i kombination med chokolade, mandler, sesamfrø. Det bliver på klassisk facon som de ville lave den i madboderne i Oaxaca og Mexico City. Hertil laver vi mexicanske grønne ris og en frisk spidskålslaw.

Vi laver også retter fra det søde mexicanske køkken i form af lækre, sprøde bunoelos krydret med kanel. Vi spiser dem sammen med en ’raspasdo de coco’, en klassisk mexicansk streetfoodsorbet med kokos.

 

 

Hvad får du?

  • En overdådig mexicansk middag
  • Alle drikkevarer inkl. velkomstdrink, en ’pre-dinner cocktail’ og øl er inkluderet
  • Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige


Bestil plads på Mexicanske klassikere

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 Nørrebro
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt