arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du:

Fremstilling af den klassiske hvededej til de karakteristiske dampede boller og tilberedning af dem i bambusdampkogere. Vores kok fortæller og viser dig alt om ælteteknik og dampetid.

Du lærer at lave en klassisk hoisinsauce, som er et bærende element til at skabe den helt rigtige søde og krydrede smag  i gua baoen. Vi fokuserer også på lynsyltningen af nogle af sæsonens gode grøntsager, som vil være det friske element i det endelige resultat.

Kokken vil have gjort lidt af snitte- og hakkearbejdet, samt den første del af tilberedningen af svinebrystet, så du fokusere på de mere tekniske udfordringer.

Alle de forskellige elementer samler vi til sidst til flotte og velsmagende gua bao-burgere - og der vil være rigeligt af dem.

Det får du:

Et lækkert, hjemmelavet måltid inkl. et godt glas øl, vin eller most

Opskrifterne med hjem

 Bestil plads på Greatest hits: Gua Bao

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
2 timer timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt