arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Du lærer at arbejde med nogle af grundelementerne i at spise som en sydamerikaner: majs, friske salsaer, bønner, quinoa, chili m.m. Vi arbejder f.eks. med friske og tørrede chilier som Mirasol, Panca og Habanero. 

Du lærer at lave forskellige salsaer – “pebre” fra Chile, “criolla” fra Peru og “chimichurri” fra Argentina, som indgår i det overdådige sydamerikanske måltid, vi tilbereder sammen. 

Vi laver ceviche på både peruviansk og chilensk maner, og du lærer at anrette dem smukt og servere klassisk tilbehør til.  

Vi laver forskellige snacks og brød med ingredienser som yucca, “macho” bananer og kartofler. Du lærer forskellige majsprodukter at kende – som det mel man bruger til at lave arepas i Columbia og “canche popcorn” (du får tips til at finde dem i DK).

Vi laver skøn grøn, boliviansk comfort food – den klassise “sopa de mani”.

Vi laver friske og farverige sydamerikanske salater og andre traditionelle retter, som Isidora vælger efter sæsonen. 

Måltidet afrundes med den Peruvianske dessert – “Suspiro Limeño”.

Bemærk: menuen vil variere med sæsonen og kokkens inspiration.  

Hvad får du?

  • Et overdådigt sydamerikansk måltid
  • Drikkevarer – øl, vin, vand, te og kaffe – er inkluderet gennem hele kurset
  • Opskrifter med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om madlavningen

Isidora Díaz Fernández’ (33) er madskribent og kogebogsforfatter. Med en baggrund i filosofi har Isidora undervist i madkultur og trends på flere madskoler i Santiago de Chile og hendes artikler om mad, rejser, vin og øl er trykt i en række magasiner i Chile og USA siden 2010. Bestil plads på Isidoras Sydamerika

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52C
2200 København N
Hvor længe
5 timer

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt