arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Vi fremstiller pasta fra bunden i to varianter – en med fyld og en uden. Du lærer hele processen at kende, så det bliver nemt at gå til derhjemme.

Du lærer at lave en perfekt cremet og veltilsmagt risotto og får tips til variationsmuligheder.

Du lærer at lave andre udvalgte, klassiske retter fra bl.a. det romerske og det venetianske køkken, med respekt for traditionen og de principper, der bærer den.

Du bliver indført i den omhyggelige smagsjustering med friske krydderurter, citrussaft, eddiker, olivenolie og parmesan, som er central i det italienske køkken, men relevant for al madlavning.

Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner.

Hvad får du?

  • En overdådig italiensk middag
  • Opskrifterne med hjem, så du kan lave retterne i dit eget køkken og genopfriske pastafremstilling og andre grundteknikker, du har lært på kurset
  • Vin til madlavningen og måltidet samt kolde og varme drikke
  • Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om gryderne


Bestil plads på Italiensk køkken

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt