arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hvad lærer du?

Vi skal bl.a. tilberede 'birria de res' – en street food klassiker med pulled beef fra Jalisco-regionen – og 'tostadas con chorizo', som er sprøde, toppede majstortillas.

Vi laver klassiske salsaer, heriblandt 'salsa roja', 'pico de gallo' og 'salsa de almendras con queso de cabra', som vi bruger i forskellige serveringer.

Råvarerne er et kapitel for sig, og vi går især i dybden med brugen af chilier, både de friske og de tørrede af slagsen, som ofte ikke er så stærke, men giver en fantastisk smag.

Vi kommer selvfølgelig omkring den perfekte guacamole, og du stifter bekendtskab med gadekøkkenets bud på sandwiches i form af 'torta con pollo'.

Vi tager også forbi det søde køkken og bager "brownie con chipotle y nueces", som er en mexicansk udgave af brownie krydret med chipotle og drysset med pecannødder

Bemærk, retterne på kurset kan variere med sæsonen og kokkens inspiration på dagen.

Isidora Díaz Fernández’ (33) er madskribent og kogebogsforfatter. Isidoras hjemland er Chile, men hendes madinteresse rækker videre ud i de latinamerikanske køkkener, ikke mindst det mexicanske. Med en baggrund i filosofi har Isidora undervist i madkultur og trends på flere madskoler i Santiago de Chile og hendes artikler om mad, rejser, vin og øl er trykt i en række magasiner i Chile og USA siden 2010. 

Hvad får du?

  • En overdådig mexicansk middag
  • Alle drikkevarer inkl. velkomstdrink, en ’pre-dinner cocktail’ og øl er inkluderet
  • Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
  • Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtig


Bestil plads på Mexicansk Street Food (in English)

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Hvor længe
5 timer
Hvor mange
18 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt