arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Lær at mestre forskellige bageteknikker og bag aromatiske og saftige brød og kager på et af vores kurser. Du kan lære at takle alt fra smørbagte croissanter til den om populære surdej - og alt derimellem.

 

Meyers Bageskole vol. 2
Dette kursus, hvor vi bager en række forrygende brød med de såkaldte 'nye-gamle' korntyper, er oplagt for dig, der har været på vores vol 1 bagekursus, men det kræver ikke særlige forudsætninger at være med. Hvert brød, vi bager, stiller sine særlige krav til æltning, hævning, brødformning og bagning, som vi grundigt forklarer og guider dig igennem.. Læs mere om kurset og bestil billet her

Ølandshvede
På kurset bliver du fortrolig med de bageprincipper, som danner grundlag for de saftige og aromatiske brød med våde deje, som vi bager i vores bagerier. Konkret lærer du at bage ølandshvedebrød – et karakterfuldt og velsmagende brød med en af de mest interessante "nye gamle" hvedesorter. Vi smager på sagerne, med lækkert tilbehør til det friskbagte brød, og du får dej med hjem til næste dags bagning.. Læs mere om kurset og bestil billet her

Rugbrød
Intet slår et friskt og saftigt hjemmebagt rugbrød. På dette kursus bliver du indviet i surdejens hemmeligheder, lærer de mest velegnede korn- og metyper at kende og bliver indført i ælte- hæve- og bagemetoder. Vi viser dig variationsmuligheder i smag og tekstur og kommer omkring et par af de mere tekniske detaljer bag det gode rugbrød. Kort sagt, alt hvad der skal til, for at du kan blive en sand rugbrødsmester. På kurset arbejder vi udelukkende med økologisk korn og mel. Læs mere om kurset og bestil billet her

Meyers bageskole vol. 1
På kurset indfører vi dig i hemmelighederne bag godt brød: langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel, brugen af surdej i bagning og vigtigheden af at bage ved den rette temperatur, blandet meget andet. Du lærer kort sagt, alt hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betragteligt. På kurset arbejdes udelukkende med økologisk korn og mel. Læs mere om kurset og bestil billet her

Croissanter og wienerdeje
Lær at bage croissanter, pain au chocolat, tebirkes, frøsnappere, kanelsnegle og meget andet til perfektion. På dette syndige kursus, hvor vi ikke sparer på hverken smørret, Valrhona-chokoladen eller marcipanen, får du hemmelighederne bag to alsidige dejtyper: croissantdejen og wienerdejen, og vi laver en række variationer ud fra disse. Læs mere om kurset og bestil billet her

Bageworshop
Lær de bedste tricks til et saftigt, velsmagende brød i anledningen af Meyers Delis 10-års fødselsdag. Et nybagt brød med godt mel, vand, salt og en smule gær kan være et af livets små mirakler. Men det er det ikke altid. Derfor vil bagermester i Meyers Madhus demonstrere sine bedste tricks til saftigt, velsmagende brød på denne bageworkshop. Læs mere om kurset og bestil billet her

To generationers bageworkshop
Lær de bedste tricks til saftigt, velsmagende brød i anledningen af Meyers Delis 10-års fødselsdag. Arrangementet er for børn, som kan invitere en forælder, bedsteforælder eller en anden voksen med. Læs mere om kurset og bestil billet her