arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Vi elsker bagning, og hver eneste dag står vores bagere tidligt op for at ælte, hæve og bage alle de brød og boller, som du finder på hylderne i vores bagerier. Økologi, nordiske kornsorter og omhyggelighed er nøgleordene for al vores brødproduktion, og vi deler gerne ud af vores opskrifter og bageteknikker.  

Når du besøger vores bageri, møder du derfor altid en flok bagere, som elsker deres fag, og som er stolte over at bage brød og kager med råvarer af højeste kvalitet lige der, hvor du henter det. Til alle vores brød bruger vi økologisk mel fra Grupe&Meyer fordi vi mener, at økologi giver både større bageglæde og mere velsmagende resulater. Vi maler selv en stor del af melet på bageriets stenkværn, fordi friskmalet mel giver både aromatiske og smagfulde brød og boller. Du kan selv prøve, vi maler nemlig rigeligt hver dag, så du kan hente en pose mel med hjem.

Har du brug for at godt bageråd, er du altid velkommen til at spørge bagermesteren i bageriet. Og skulle din surdej svigte, så spørg gerne, om han ikke har lidt i overskud, så giver han nok en lille én. Helt gratis. Husk en beholder!

Vi bruger forskellige gamle nordiske kornsorter i vores brød, men det begrænser os ikke, da der findes mange smagfulde sorter fra Norden. Vi bruger blandt andet:

Darlarna Brun
Hvedesort fra Dalarna i Sverige med en udtalt sødme og dybde i smagen. Det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe. Dalarna brun er en selektion af den gamle nordiske kornsort dalarna.

Hallandshvede
Fra Halland i Sverige. Brød af hallandshvede får en fyldig smag med fine nøddeagtige toner. Det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe. Hallandshvede er en af de oprindelige, nordiske hvedetyper.

Hvede
Kornet, vi bruger til dette mel, er en balanceret blanding af forskellige hvedesorter, både ældre og nye, hvilket giver et aromatisk mel med et højt proteinindhold, god glutenkvalitet og fine bage-egenskaber.

Purpurhvede
En hvedesort med stor aroma, fremragende bageegenskaber og et højt indhold af det rød-lilla anthocyanin i kliddet, hvilket giver fuldkornsmelet og dermed brød bagt af purpurhvede et lilla skær. Anthocyanin findes også i fx rødkål og brombær og anses for at virke som antioxidant.

Rug
Rug er sundt, velsmagende, og brød af rugmel holder sig friskt og saftigt længe. Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige og fugtige somre.

Vårperle
Hvedesort fra Sverige med en genetisk sammensætning som muliggør et meget højt proteinindhold. Vårperle er en tidlig selektion af en gammel nordisk hvedesort.

Ølandshvede
Hvede fra Øland i Sverige med en udtalt sødme og kornaroma. Det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe. Ølandshvede er en af de oprindelige, nordiske hvedetyper. 

Her kan du købe vores brød:

Meyers Bageri Amagerbrogade
Amagerbrogade 48, 2300 København S
Læs mere om bageriet og sortimentet her

Meyers Bageri Classensgade
Classensgade 33, 2200 København Ø
Læs mere om bageriet og sortimentet her

Meyers Bageri Jægersborggade
Jægersborggade 9, 2200 København N
Læs mere om bageriet og sortimentet her

Meyers Bageri St. Kongensgade
St. Kongensgade 46, 1264 København K
Læs mere om bageriet og sortimentet her

Meyers Deli Gl. Kongevej
Gl. Kongevej 107, 1850 Frederiksberg
Læs mere om Delien og sortimentet her

Meyers Spisehus 
Lyngby Hovedgade 49, 2800 Kgs. Lyngby
Læs mere om Spisehuset her

Udvalgte SuperBrugsen- og Kvicklybutikker i hele landet.