arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Æltning

Hævning

Bagning

Ovenstående emner afventer dine spørgsmål!

 

Andet

Hvor køber jeg papirsposer til opbevaring af brødet?

Spørgsmål:
I skriver i mange af jeres opskrifter at brødet skal opbevares i papirsposer, men hvor kan man købe dem henne? Jeg bor i Odense, og jeg har ledt mange steder, men har ikke fundet papirsposer til salg, og jeg tror ikke min lokale bager vil sælge poser uden brød..

Svar:
Ja, det er svært at få papirsposer, og du har nok ret i at bageren ikke vil sælge sine. Prøv at spørge i en grønthandler om du kan købe nogle af deres papirposer til overpris. De vil ikke føle det som en konkurrence, at du selv bager – modsat bageren :)

Spørg os

 

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende en mail til os – vi svarer hurtigst muligt. Hvis dit spørgsmål retter sig specifikt til en opskrift, så skriv gerne, hvor du har opskriften fra. Vi deler udvalgte spørgsmål på denne side, og hvis du ønsker at være anonym, skal du blot skrive det i din mail.

 

Send e-mail