arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Lær at bage luftige og aromatiske brød og lækre kager med meyerske bageprincipper – uden gluten

På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere.

På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. havre, boghvede og majsmel.

Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs. 

Hvad lærer du?

- Vi gennemgår gængse glutenfrie meltyper og forskellene i brug.

- Vi arbejder med koldhævet brøddej med forskellige mængder fuldkorn, og vi bager luftige og rustikke glutenfrie brød med naturlige binde- og hævemidler.

- Du lærer at håndtere de våde deje, der er et omdrejningspunkt i vores bagefilosofi og som giver brød med en forrygende saftig krumme

- Du bliver indviet i hæve-, ælte-, brødformnings- og bagemetoder med våde, glutenfrie deje.

- Vi bager lækre glutenfrie kager og cookies.

Hvor: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere: Meyers glutenfri bagekursus