Vælg mellem vores fire forskellige menuer
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning, som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning m.v. Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn.
Få et tilbudFå større variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.
Bestil frokost til dig og dine kollegaer, ret antal spisende fra dag til dag og tilkøb mødeforplejning direkte på vores frokostportal.
Vi leverer jeres frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn.
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Leveret frokost fra 10 kuverter
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Udbenet skinke med confiteret porre
Vegetarisk: Postej af svampe, æg og kerner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Økologisk kartoffelgratin med fløde
(laktose)
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Rabarber kompot tilsmagt med nellike
(laktose)
Kylling stegt med nordisk urte marinade, dijonaise og syltede gulerødder
(æg)
Laksesalat med cremefraiche, dild og syltet grønt
(fisk, laktose)
Rødbedesalat med syltede rødbeder, kirsebær, sort quinoa, ristede kerner og feta
(laktose)
Glaskål med pære, bitre salater og spidskål
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Vegetarisk postej af svampe, æg og kerner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologisk kartoffelgratin med fløde
(laktose)
Rørt sennep
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Bagte butternut squash
Nordisk pesto på solsikkekerner
(laktose)
Rødbeder og grape carpaccio med peberrod og citronmelisse
Rørt salat af bagte og røget jordskokker, æbler, dild og kapers
(æg)
Rosiner
Bagte gulerødder, spinat, sorte linser, vesterhavsost og valnøddepesto
(laktose, nødder)
Råkost af rødkål, selleri, æbler og solbær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Paprikagryde med gris, cocktail pølser, løg, peberfrugter og champignoner. Hertil persille
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Paprikagryde med Meyers kidneybønner, skovsvampe, løg, peberfrugter og champignoner. Hertil persille
(vegetar)
Langkornet ris
Oksefrikadeller med tzatziki og syltede fennikel
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Soltørrede tomat tilsmagt kyllingebrystepølse med persillecreme og bagte peberfrugter
(æg, laktose)
Bagt knoldselleri med radicchio, ærter, edamame bønner, rødløg og mynte
Spidskål, blomkål, persille og pærer vendt med hytteost og citron
(laktose)
Sprød salat med radiser og bønnespirer. Toppet med china rose spirer.
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Udbenet skinke med confiteret porre
Rørt sennep
Vegetarisk: Postej af svampe, æg og kerner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Tilbehør: Økologisk kartoffelgratin med fløde
(laktose)
Bagte butternut squash
Nordisk pesto på solsikkekerner
(laktose)
Rødbeder og grape carpaccio med peberrod og citronmelisse
Rørt salat af bagte og røget jordskokker, æbler, dild og kapers
(æg)
Rosiner
Bagte gulerødder, spinat, sorte linser, vesterhavsost og valnøddepesto
(laktose, nødder)
Råkost af rødkål, selleri, æbler og solbær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Gulerods bygotto med grillet grønt og kalv
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Gulerods bygotto med grillet grønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Fine ærter og citronskal
Flager af parmesan og urter
(laktose)
Vitello tonnato - stegt kalv med tuncreme, druekapers og rucola
(æg)
Hytteost med grillet grønt vendt med urteolie
(laktose)
Raddicchio, pintobønner, tomater, agurker og basilikum
Fennikel, hjertesalat, rucola, hindbær og balsamico
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerods bygotto med grillet grønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Flager af parmesan og masser af urter
(laktose)
Topping: Fine ærter og citronskal
Langtidsbagte selleri med porre braiseret i grøntsagsfond og hvidvin
Syltet blegselleri med fennikelfrø
Rygeostcreme, radiser, purløg og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kartoffelmad med vegansk avocadomayo
Hjemmelavet ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Lollandske rosiner, syltede rødløg, bagte pastinakker og dild
Fennikel, vindurer og kørvel med yoghurtdressing
(æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kylling danoise med stegte kyllingeoverlår (1 stk. pr. person) og skysauce. Hertil agurkesalat og rabarberkompot
(laktose)
Meyers belugalinser med stegte beder, karamelliseret rødløg og palmekål. Hertil kørvel pesto.
(vegetar)
Stegte nye kartofler
Oksepastrami med pickles, peberrod og semitørret tomater
Chorizo af svin med grøn pesto og syltede rødløg
(æg, laktose)
Stegt kålrabi vendt i grov senneps vinaigrette med grønkål, æbler, rødløg, persille og dadler. Toppet med ristet valnødder
(nødder)
Perlebyg med haricot verts, rød spidskål, radicchio, gule peberfrugter, persille og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Iceberg og romainesalat med agurker og syltede skalotteløg
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerods bygotto med grillet grønt og kalv
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Flager af parmesan og masser af urter
(laktose)
Vegetarisk: Gulerods bygotto med grillet grønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Fine ærter og citronskal
Langtidsbagte selleri med porre braiseret i grøntsagsfond og hvidvin
Syltet blegselleri med fennikelfrø
Rygeostcreme, radiser, purløg og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kartoffelmad med vegansk avocadomayo
Hjemmelavet ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Lollandske rosiner, syltede rødløg, bagte pastinakker og dild
Fennikel, vindruer og kørvel med yoghurtdressing
(æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosenpeber og oregano
Vegetarisk: Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Tilbehør: Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Topping: Oregano
Fetaost og persille
(laktose)
Fennikelsalami med tomattapenade, rucola og sennepsurt
(hvede (glutenholdigt korn))
Baccalá - saltet torsk rørt med kartofler, hvidløg, citron, olivenolie og friterede kapers
Pastasalat med kogte æg, pesto, parmesan, grønne bønner og grillede svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Græsk salat med tomater, oliven, agurker og grøn peber
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Pan Gallego med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Æble, ingefær og citron
Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Feta og persille
(laktose)
Topping: Oregano
Grillet squash
Græsk yoghurt tilsmagt med hvidløg, dild, persille og olivenolie
(laktose)
Spicy og sprøde krydrede kikærter
Græsk vandmelon pizza med feta, mynte, tomater og tørrede sorte oliven
(laktose)
Skordalia - indeholder mandler
(nødder)
Orzosalat med grillede peberfrugter, soltørrede tomater og grønne oliven
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønne blade med krydret og bagte blomkål, bagte løg, agurker og valnødder
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk pan gallego
(hvede (glutenholdigt korn))
Æble, ingefær og citron
Oksekødboller (3 stk. pr. person) i krydret tomatsauce. Hertil Grana Padano og basilikum
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Veggieboller (5 stk. pr. person) i krydret tomatsauce. Hertil Grana Padano og basilikum
(vegetar)
Spaghetti vendt i olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Kalkunbryst med hummus og agurker
Roastbeef med aioli og syltede perleløg
(æg, laktose)
Bagte gulerødder med crisp salat, frisee og ristet solsikkekerner. Hertil cremet avocado- & urtedressing.
(æg, laktose)
Bønnesalat af Meyers hvide bønner med cherrytomater, kapers, persille, rosmarin og citron
Rucola med citronskal, sort peber og ekstra jomfru olivenolie.
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Pan Gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosen peber og oregano
Feta og persille
(laktose)
Vegetarisk: Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Topping: Oregano
Tilbehør: Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Grillet squash
Græsk yoghurt tilsmagt med hvidløg, dild, persille og olivenolie
(laktose)
Spicy og sprøde krydret kikærter
Græsk vandmelon pizza med feta, mynte, tomater og sorte oliven
(laktose)
Skordalia - indeholder mandler
(nødder)
Orzosalat med grillede peberfrugter, soltørrede tomater og grønne oliven
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønne blade med krydrede bagte blomkål, bagte løg, agurker og græskarkerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk pan gallego
(hvede (glutenholdigt korn))
Æble, ingefær og citron
Stegt nakke af gris med hoisin - 1 skive pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Bagt aubergine og tofu med peanut-hoisinsauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Tilbehør: Økologiske jasminris dampet med limeblade og kokos
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Syltede gulerødder og kinaradiser
Kogte økologiske æg, limeaioli, chili-syltede gulerødder og sesam
(æg)
Ægnudler, bønnespirer, glaskål, koriander og agurk
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Rød spidskål, shiso, thai basilikum, tomater og spinat
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk brød med soltørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn))
Brunet smør og miso blondie med hvid chokolade og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Bagt aubergine og tofu med peanut-hoisinsauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologiske jasminris dampet med limeblade og kokos
Syltede gulerødder og kinaradiser
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Grillet citrongræs-marineret broccoli
Sweet chili sauce med ananas
Grillet partobello med miso-ahorn tahinsauce, urtesalat og limeskal
Jackfruit salat med peanuts, gulerødder, agurker og friterede hvidløg
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Ristede og saltede cashewnødder
(nødder)
Edamame bønner, grønne bønner, sukkerærter, agurker, grøn peberfrugt, ingefær og sesam
Mango og avocado salat med cherrytomater
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk brød med soltørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn))
Brunet smør og miso blondie med hvid chokolade og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Kyllingetagine med auberginer, løg, gulerødder, abrikoser og grønne oliven. Hertil ristet mandler og koriander
(nødder)
Tagine med kikærter, søde kartofler, auberginer, løg, gulerødder, abrikoser og grønne oliven. Hertil ristet mandler og koriander
(nødder)
(vegetar)
Couscous med squash, rødløg, peberfrugter, persille & citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Pate af svin med syltede hvidløg og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kartofler med karrycreme og bagte tomater
(æg, laktose)
Stegte persillerødder, bagte rødløg og bagte cherrytomater med hjertesalat, rucola, basilikum og sorte oliven
Meyers anicialinser med revet knoldselleri, squash, cherrytomater, grøn chili, mynte og forårsløg
Feld salat og rød spidskål med agurk
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk soltørret tomatbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Blondie med med brunet smør, miso, hvid chokolade og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Stegt nakke af gris med hoisin - 1 skive pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltede gulerødder og kinaradiser
Vegetarisk: Bagt aubergine og tofu med peanut-hoisinsauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Toping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Tilbehør: Økologiske jasminris dampet med limeblade og kokos
Grillet citrongræs-marineret broccoli
Sweet chili sauce med ananas
Grillet portobello med miso-acorn tahin sauce, urtesalat og limeskal
Jackfruit salat med peanuts, gulerødder, agurker og friteret hvidløg
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Ristede og saltede cashewnødder
(nødder)
Edamame, grønne bønner, sukkerærter, agurker, grøn peberfrugt, ingefær og sesam
Mango og avocado salat med cherrytomater
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk brød med soltørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn))
Brunet smør og miso blondie med hvid chokolade og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Oksebryst med BBQ dry rub toppet med karamelliserede løg
Vegetarisk: Tærte med sorte bønner, svampe, karamelliserede løg, rødbeder og feta
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Knust kartoffel med urter og smør
(laktose)
Topping: Forårsløg
Gremolata med citronskal
Søde majs og jalepeños
Pulled kyllingebryst med urter, blegselleri og citronvinaigrette med urter og rødløg
Skiver af stegt nakke af gris med tomat og æblechutney
Cobb salat af hjertesalat, cherrytomater, rødløg, agurk, kidneybønner, kogte æg og cremet blue cheese dressing
(æg, laktose)
Coleslaw af hvidkål og gulerødder med sød sennepsvinaigrette toppet med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Tærte med sorte bønner, svampe, karamelliserede løg, rødbeder og feta
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Knuste kartofler med urter og smør
(laktose)
Gremolata med citronskal. Søde majs og jalapeños
Topping: Forårsløg
Søde kartoffelbåde
Hot honey ranch
(laktose)
Saltede agurker med koriander-lime creme
(laktose)
Southwest bønnedip toppet med avocado, sorte oliven og peberfrugt serveret med majschips
Røget paprika pekannødder
(æg, nødder)
Cobb salat af hjertesalat, cherrytomater, rødløg, agurker, kidney bønner, kogte æg og cremet blue cheese dressing
(æg, laktose)
Coleslaw af hvidkål og gulerødder med sød sennepsvinaigrette toppet med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Biksemad af gris med kartofler og løg vendt med HP sauce, ketchup og Worcestershire sauce. Hertil syltede rødbeder og bearnaise creme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Biksemad af knoldselleri, pastinakker, kartofler og løg vendt med HP sauce, ketchup og Worcestershire sauce. Hertil syltede rødbeder og bearnaise creme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Hønsesalat med bacon, svampe, asparges
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagte rødbeder med sprød salat, blodappelsiner og ristet græskkarkerner. Hertil æbleeddike vinaigrette
Hvid quinoa med grønkål, radiser, grøn asparges, forårsløg og persille
Råkost af spidskål og gulerødder med appelsinsaft og kørvel. Toppet med granatæblekerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Oksebryst med BBQ dry rub toppet med karamelliserede løg
Gremolata med citronskal
Vegetarisk: Tærte med sorte bønner, svampe, karamelliserede løg, rødbeder og feta
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Forårsløg
Tilbehør: Knuste kartofler med urter og smør
(laktose)
Sød kartoffelbåde
Hot honey ranch
(laktose)
Saltede agurker med koriander-lime creme
(laktose)
Southwest bønnedip toppet med avocado, sorte oliven og peberfrugt serveret med majschips
Røgede paprika pekannødder
(æg, nødder)
Cobb salat af hjertesalat, cherrytomater, rødløg, agurker, kidneybønner, kogte æg og cremet blue cheese dressing
(æg, laktose)
Coleslaw af hvidkål og gulerødder med sød sennepsvinaigrette toppet med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Stegt nakkefilet af gris med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Bagte løg og kartofler
Topping: Persille
Syltede gulerødder med dildfrø
Stegte sild med creme fraiche rørt med sort peber, løg, dild og kapers
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hønsesalat
(æg, laktose)
Bønnesalat med tomatvinaigrette, cornichoner, løg, persille og løvstikke
Råkost af gulerødder, æbler, appelsinsaft, rosiner og solsikkekerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte løg og kartofler
Syltede gulerødder og dildfrø
Topping: Persille
Hvide bønner, fennikel og palmekål braiseret i grøntsagsfond
Surdejscrutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov ærte- og hestebønnemos med mynte toppet med radisesalat
Friskost og syltede jordbær i hyldeblomsteddike og sort peber
(laktose)
Bagte selleri, perlebyg, bagte løg, sennep og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Chili con carne af oksekød med kidney bønner, gulerødder og løg. Hertil creme fraiche
(laktose)
Chili sin carne af Meyers kidney og hvide bønner med selleri, gulerødder og løg. Hertil creme fraiche
(laktose)
(vegetar)
Langkornet ris
Skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Kalkunchorizo med oliven tappande og olivenmix
(laktose)
Bagte beder og rabarber med bladebeder, rødløg og granatæbler. Toppet med tørret friskost.
(laktose)
Rød quinoa med majs, peberfrugter, agurker, cherrytomater, oregano og syltet jalapenos
Sprød salat med sorte oliven & røget mandler. Hertil olie/eddike
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med valnødder & tranebær
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Stegte nakkefileter af gris med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede gulerødder med dildfrø
Vegetarisk: Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Persille
Tilbehør: bagte løg og kartofler
Hvide bønner, fennikel og palmekål braiseret i grøntsagsfond
Surdejscrutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov ærte- og hestebønnemos med radisesalat
Friskost og syltede jordbær i hyldeblomsteddike og sort peber
(laktose)
Bagte selleri, perlebyg, bagte løg, sennep og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Khao soi karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt - 2 stk. pr. person
(fisk)
Vegetarisk: Khao soi karry med tofu, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Koriander
Syltet bok choy med gurkemeje
Stegt nakke af gris, syltet ananas, shiso, forårsløg, sesam- og limecreme
(æg)
Æggesalat med mirin, purløg og vandkastanjer
(æg)
Edamame bønner, syltede gulerødder, kinaradiser, agurker, bok choy med koriander og urter
Kålsalat med mynte, mango, forårsløg og ristet sesam
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Khao soi karry med tofu, kartofler, squash, bønner, bambudsskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltet bok choy med gurkemeje
Topping: Koriander
Grillede auberginer med fermenteret bønnepasta, honning og smør
(laktose)
Lime både
Crudité med chiliolie salsa - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, ramsløg og pomelo
(æg)
Marineret tofu, gulerødder, kål, bønnespirer og sesam
Blomkålslaab med citrongræs, limeblade, chili, cashewnødder og knasende ris
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kylling stir-fry med nudler, hvidkål, bønnespirer, gulerødder, peberfrugter, rødløg og røde chilier. Hertil springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tofu stir-fry med nudler, hvidkål, bønnespirer, gulerødder, peberfrugter, rødløg og røde chilier. Hertil springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Oksecuvette med sauce tatar og bagte løg
(æg, laktose)
Ålerøget skinke med røræg, cherrytomater og purløg
(æg, laktose)
Stegt pak choi, med kinaradiser, radiser, sukkerærter og sukkerærter spirer
(hvede (glutenholdigt korn))
Mung bønner og edamame bønner med gulerødder, judasøre svampe, bønnespirer og purløg. Toppet med syltet bøgehatte svampe
Rød spidskål, revet broccoli, forårsløg og grøn æbler. Toppet med peanuts
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Khao sai karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt - 2 stk. pr. person
(krebsdyr, fisk, bløddyr)
Syltet bok choy med gurkemeje
Vegetarisk: Khao sai karry med tofu, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Koriander
Tilbehør: Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede auberginer med fermenteret bønnepasta, honning og smør
(laktose)
Lime både
Crudité med chiliolie salsa - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, ramsløg og pomelo
(æg)
Marineret tofu, gulerødder, kål, bønnespirer og sesam
Blomkålslaab med citrongræs, limeblade, chili, cashewnødder og knasende ris
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartofel- og timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hakkebøffer og løgsauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Agurkesalat med peberrod
Leverpostej af gris med stegte svampe, bacon og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte gule beder, æblegastrik, pisket creme fraiche med peberrod, portulak og brøndkarse
(laktose)
Flækærter, bladselleri, gulerødder, løg, løvstikke og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Agurk, æble og ingefær
Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kogte økologiske kartofler
Agurkesalat med peberrod
Topping: Blød timian
Dampet blomkål, grønne bønner og gulerødder med rapskimolie og citronskal
Syltet rødbede aioli
(æg)
Bagte gulerødder med ramsløgsvinaigrette og sprødt rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Svampesalat
(æg, laktose)
Cremet pastasalat med ærter, citronskal, spinat, urter og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel, mizuna, radicchio, bladselleri, spinat, grillede løg, kørvel og dild
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Blåbær, spinat og lime
Paella med gris, chorizo, rejer, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs . Hertil citronbåde
(krebsdyr)
Paella med grillede artiskokker, soltørrede tomater, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs . Hertil citronbåde
(vegetar)
Roastbeef med peberrodscreme, cornichoner og revet peberrod
(æg)
Kyllingebryst med urtecreme og syltede rødløg
(æg, laktose)
Timian bagte peberfrugter med grønne oliven, rødløg, hjerte salat og rucola
Meyers beluga linser med peberfrugter, ærter, grønne asparges, cherrytomater forårsløg og persille
Spidskål med fennikel og appelsin. Toppet med kokos flager
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hakkebøffer og løgsauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Agurkesalat med peberrod
Vegetarisk: Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Dampet blomkål, grønne bønner og gulerødder med rapskimolie og citronskal
Syltet rødbede aioli
(æg)
Bagte gulerødder med ramsløgsvinaigrette og sprødt rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Svampesalat
(æg, laktose)
Cremet pastasalat med ærter, citronskal, spinat, urter og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel, mizuna, radicchio, bladselleri, spinat, grillede løg, kørvel og dild
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Blåbær, spinat og lime
Boller af kylling i selleri
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smør-cchonk
(laktose)
Tilbehør: Økologiske løse ris
Topping: Persille
Æblechutney med rosiner
Rosastegt okse med dijonaise, syltede gule beder og urtesalt
(æg)
Grov ærtepuré med bagte tomater, græskarkerner og ærteskud
Kartoffelsalat med radiser, ærter og purløg
(æg, laktose)
Romaine, rødbede, kål, tranebær og solbærvinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smørchhonk
(laktose)
Økologiske løse ris
Æblechutney med rosiner
Topping: Persille
Jeera aloo - kartofler med spidskommen
Kokos raita
(laktose)
Sprød papadam serveret med granatæble "salsa"
Kikærtesalat med bagte auberginer og tandoori-mayo
(æg, laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprød peanut- og kålsalat
(nødder)
Broccoli, fennikel, dild, agurker, feta, nigella, græskarkerner, sesam og lime
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Krydret stegt nakkekam af svin. Hertil grov sennepscreme med purløg
(æg, laktose)
Kåldolmer (1 stk. pr. person) med fars af PlantMate og hestebønner. Hertil grov sennepscreme med purløg
(æg, laktose)
Paprika stegte kartofler
Oksespegepølse med remoulade og agurkesalat
(æg)
Æggekage med tomater og agurker. Hertil sprødstegt bacon
(æg, laktose)
Bagt knoldselleri med bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorf dressing. Toppet med ristet valnødder
(æg, laktose, nødder)
Speltkerner med porrer, soltørrede tomater, babyspinat, feldsalat og løvstikke
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønt salat med radiser og ristet solsikkekerner. Hertil ramsløgs vinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energibar med tørrede frugter, kokos, kakao, peanuts og nødder
(nødder)
Boller af kylling i selleri
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Æblechutney med rosiner
Vegetarisk: Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smørchhonk
(laktose)
Topping: Persille
Tilbehør: Økologiske løse ris
Jeera aloo - kartofler med spidskommen
Kokos raita
(laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprøde papadam serveret med granatæble "salsa"
Kikærter med bagte auberginer og tandoori-mayo
(æg, laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprød peanut- og kålsalat
(nødder)
Broccoli, fennikel, dild, agurker, feta, nigella, græskarkerner, sesam og lime
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Osso buco - fra "Spis min gris" - Braiseret okse skank i kraftig tomatsauce
Vegetarisk: Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Tilbehør: Kartoffelmos
(laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Lufttørret skinke med melon, rucola og basilikum
Antipasti med crudité, oliven og trøffelcreme
(æg)
Grillet squash og peberfrugter med pinjekerner, kikærter, citronskal og balsamico vinaigrette
(nødder)
Fennikel og æblesalat med rucola og urtevinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Kartoffelmos
(laktose)
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Stegte squash med timian, hvidløg og soltørrede tomater
Marinerede champignoner
Stracciatella, confit tomater, friske blommer og basilikum
(laktose)
Grillet porre- og artiskoksalat med grønne oliven, kapers og olivenolie
Cannellini bønnecreme
Gule beder, frisée, valnødder, appelsin, balsamico og estragon
(nødder)
Toscansk panzanella med tomat, rødløg, hård ost, basilikum og sherryeddike
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Høns i asparges. Hertil persille
(laktose)
Grønne asparges, jordskokker, rødløg & baby spinat i cremet sauce. Hertil persille
(vegetar)
Tarteletter (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartofler med tomatmayonnaise og bagte tomater
(æg)
Rullepølse af svin med italiensk salat og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagt spidskål med blomkål, radiser, pærer og kørvel. Toppet med tranebær.
Perle couscous vendt i grøn pesto med squash, peberfrugter, savoykål og grønkål
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Gulerodsråkost med rosiner, persille, appelsin juice. Toppet med krydderurter
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Osso bucco fra "Spis min gris" - braiseret okseskank i kraftig tomatsauce
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Topping: Gremolata
Tilbehør: Kartoffelmos
(laktose)
Stegte squash med timian, hvidløg og soltørrede tomater
Marinerede champignoner
Cannellini bønne creme
Stracciatella, confit tomater, friske blommer og basilikum
(laktose)
Grillet porre- og artiskoksalat med grønne oliven, kapers og oliven
Cannellini bønne creme
Gule beder, frisée, valnødder, appelsin, balsamico og estragon
(nødder)
Toscansk panzanella med tomat, rødløg, hård ost, basilikum og sherryeddike
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i København og omegn - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken på Hedegaardsvej i København, hvorfra de bliver leveret.
Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Københavnsområdet, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.
Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.
Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.
Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i København og omegn - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Hedegaardsvej, København.
På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.
Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.
EN FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.