arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Prøvesmag vores frokostordning i september

Prøvesmag vores frokostordning

Hvis vi må byde på frokost torsdag 5. september, så lover vi at give jer en aldeles velsmagende rundtur i vores frokostunivers, når vi serverer både vores klassiske buffet og vores vegetariske version, der tilberedes i vores nye plantebaserede køkken.

 

Vores dogmer i frokostkøkkenet

SÆSONNÆRE RÅVARER
Mere end noget andet er det råvarernes kvalitet, der danner fundamentet for et godt måltid. Derfor går vi langt for at få de allerbedste af slagsen fra sæsonen med størst mulig smag og næringsværdi. Vi samarbejder med små avlere og økologiske landbrug, der gør en dyd ud af at eksperimentere med oprindelige grøntsagssorter.

FAGLIGHED
Det kræver dygtige kokke at have høje ambitioner på madens vegne. Derfor består vores team af fagfolk, som sørger for, at den mad, vi serverer, altid er tilberedt med kærlighed til den gode smag og tilsmagt med forædlede specialiteter og delikatesser fra rygeovnen, eddiketønderne eller modningsskabene.

NYSGERRIGHED
Et levende køkken er et køkken, der hele tiden kigger ud over sig selv og udforsker det
eksisterende. Derfor leder vi konstant efter nye leverandørsamarbejder og tilberedningsmetoder,
der kan skabe større diversitet på tallerkenen.

BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI
Vi laver mad med respekt for mennesker, dyr og natur.
Derfor prioriterer vi økologiske råvarer, dyrevelfærd og det kystnære fiskeri højt
– det giver en ekstra god smag i munden.

MADSPILD
Jo bedre vi udnytter hver enkelt råvare, jo mere bæredygtige bliver vores køkkener.
Derfor serverer vi gerne sunde grøntsagsshots, spreads og brød af vores grøntsagsrester,
og resten kommes gennem en kompostkværn og omdannes til varme.

> Læs mere om vores dogmer her

Frokost fra Meyers - to køkkener, én frokost

Meyers Frokostordning er en unik mulighed for at få en skræddersyet og varieret frokostløsning til netop jeres virksomhed.

En kombineret frokostløsning
Meyers frokostordning består nemlig af to forskellige køkkener; vores klassiske køkken og vores grønne køkken.
Kombinér frit mellem de to køkkener ved at vælge, hvor mange dage om ugen, frokosten skal være vegetarisk og hvor mange dage, den skal bestå af velkendte livretter og nyfortolkninger fra vores klassiske køkken.

Læs mere om den nye grønne frokostmenu. 

I kan få mere info om vores velsmagende frokost hos vores kundeservice på 71 99 88 33 eller send en e-mail for at høre mere om Meyers frokostordning. Vi leverer til virksomheder fra 12 kuverter dagligt.

Priser og information

Priser og information

Det er ikke så dyrt at få en sund og god frokostordning i firmaet. Find priser og info om Meyers Frokostkøkken her.

Frisklavet frokostordning i København

Meyers Frokostkøkken er sund frokostordning til firmaer i København og omegn
Med en frokostordning fra Meyers Frokostkøkken får I hver dag frisklavet firmafrokost, pakket og leveret varm lige til døren i Storkøbenhavn – klar til at blive anrettet lækkert og indbydende hos jer. 

 

Kontakt Meyers Frokostkøkken
Ring til os på 71 99 88 33 eller send en e-mail for at høre mere om Meyers frokostordning. Vi leverer også frokostordning til små virksomheder fra 12 kuverter.

Fleksibilitet og gode fordele

Sådan fungerer det

Det skal være nemt at være kunde i Meyers Frokostkøkken. Selvom den daglige frokost er et af arbejdsdagens vigtigste højdepunkter, så er vi bevidste om, at det i hverdagen helst skal glide, uden at I skal bruge unødvendig tid på praktik. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at sørge for, at I med tryghed kan sætte jer om frokostbordet hver dag.

Skriv til os hvis du vil høre om frokost fra Meyers

Meyers Frokostkøkken

Her finder du priser på vores frokostordning, og du kan se ugens menu.