arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Frokost fra Meyers - to køkkener, én frokost

Meyers Frokostordning er en unik mulighed for at få en skræddersyet og varieret frokostløsning til netop jeres virksomhed.

En kombineret frokostløsning
Vores frokostordning består af to forskellige køkkener, et vegetarisk køkken og et køkken, der arbejder med både kød og grønt.

I kan helt selv vælge, hvor mange dage om ugen, frokosten skal være vegetarisk og hvor mange dage, den skal være med kød. 

Læs mere om den nye grønne frokostmenu. 

I kan få mere info om vores velsmagende frokost hos vores kundeservice på 71 99 88 33 eller send en e-mail for at høre mere om Meyers frokostordning. Vi leverer til virksomheder fra 12 kuverter dagligt.

Skriv til os hvis du vil høre om frokost fra Meyers

Meyers frokostordning er meget mere end et måltid mad

Hver dag møder vores udviklingschef Nanna Elisabeth og Køkkenchef Thomas ind i køkkenet for at komponere en velsmagende frokostbuffet sammen med deres team af faglærte kokke.

De gør sig umage med at vælge sæsonens allerbedste råvarer, så de kan tilberede inspirerende menuer, der både frister med grønne retter spækket med umami og inspirerende fortolkninger af klassiske opskrifter. Sammen er de forskellen, der dagligt gør Meyers frokostordning til et mættende og glædeligt højdepunkt for mange virksomheder.

Frisklavet frokostordning i København

Meyers Frokostkøkken er sund frokostordning til firmaer i København og omegn
Med en frokostordning fra Meyers Frokostkøkken får I hver dag frisklavet firmafrokost, pakket og leveret varm lige til døren i Storkøbenhavn – klar til at blive anrettet lækkert og indbydende hos jer. 

Hvor meget grønt har I appetit på?
Fra februar 2019 tilbyder vi nu også en helt vegetarisk frokostmenu, som kan tilvælges vores eksisterende menu 1-5 dage om ugen. Læs mere om den grønne menu.

Løgismose, Nordhavn Charcuteri og økologisk brød
Frokosten er bygget op omkring en tag-selv-buffet med f.eks. Løgismosekylling, charcuteri fra Nordhavn, varme og lune retter samt kolde salater, pålæg, tilbehør og dressinger/marinader samt, ikke mindst, vores friskbagte økologiske brød.

Bæredygtig og velsmagende frokostordning
Vores frokost er bæredygtig mad med smag, fantasi og kærlighed, og bygger på samme høje krav til råvarekvalitet og gastronomisk opfindsomhed, som i vores kantiner og andre spisesteder. Meyers Frokostkøkken har det økologiske spisemærke i bronze, da 30-60% af vores råvarer er økologiske.

Også til vegetarer og andre med særlige hensyn
Vi laver alting fra bunden i Meyers store bæredygtige frokostkøkken. Og vi skræddersyr en frokostordning til jeres firma som passer til jer og jeres medarbejdere – f.eks. hvis der er særlige hensyn til vegetarer, allergikere eller kolleger, som ikke spiser svinekød eller I ønsker andre ydelser end blot frokost.

Det eneste vi ikke kan, er at skrue ned for økologien, smagen og sundheden!

Frokostordning leveres i København og omegn
Vi ønsker at sikre, at vi kan levere varm frokost til jeres firma. Derfor tilbyder vi frokostordningen til firmaer i København og omegn. Vi leverer bl.a. til Østerbro, København K, Frederiksberg, Valby, Vesterbro, Nørrebro, København NV, København SV, Amager, Hellerup, Brønshøj, Vanløse og øvrige områder i Storkøbenhavn. Kontakt os endelig, 

Kontakt Meyers Frokostkøkken
Ring til os på 71 99 88 33 eller send en e-mail for at høre mere om Meyers frokostordning. Vi leverer også frokostordning til små virksomheder fra 12 kuverter.

Priser og information

Priser og information

Det er ikke så dyrt at få en sund og god frokostordning i firmaet. Find priser og info om Meyers Frokostkøkken her.

 

Vores frokostavis

Her er vores avis, Frokost Tidende. I avisen kan I lære endnu mere om, hvordan jeres daglige frokost bliver til, når vi tager jer med helt ind i køkkenet og kigger kokken over skulderen med smukke fotos og fortællinger fra vores frokostkøkken. Avisen vil udkomme to gange årligt, så I løbende kan holde jer orienteret om, hvad den kommende sæson byder på.

Se Frokost Tidende (PDF)

Meyers Frokostkøkken

Her finder du priser på vores frokostordning, og du kan se ugens menu.