arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Frokostordning i København

I mere end 15 år har vi leveret velsmagende, sund og varieret frokost - tilberedt fra bunden af vores dygtige kokke. 

Fleksibilitet, variation og velsmag – det er essensen af en frokost fra Meyers. Vi ved nemlig, at det gode måltid midt på dagen kan betyde en verden til forskel – både for medarbejdernes sundhed, effektiviteten ved skrivebordet og for det gode arbejdsmiljø.

Derfor har vi gjort det til vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og de bedste lokale råvarer tilberedt af vores dygtige kokketeam. Vi laver maden fra bunden med et stærkt håndværk som fundament og udvikler vores menuer ud fra råvaresæsonerne i vores hjørne af verden.

Vi mener, at den gode frokost også er den sunde frokost, og derfor ser vi det som en vigtig opgave at sørge for, at vores gæster kan spise en sund og mættende frokost, der giver god energi til resten af arbejdsdagen.

 

En fleksibel frokost - hvor meget grønt har I appetit på?
Vi har alle dage lavet mad, der inspirerer medarbejderne til at spise mere grønt. Med åbningen af vores nye, vegetariske køkken giver vi jer nu muligheden for at skrue endnu mere op for det grønne ved at kombinere vores to forskellige køkkener på ugens 5 dage.

Vi har som den eneste frokostleverandør åbnet et 100% vegetarisk køkken, der tilbereder en grøn frokostmenu. Den grønne frokost kan tilvælges alle ugens dage eller i kombination med vores velkendte klassiske frokost. Det giver variation i hverdagen og en større mulighed for at tilgodese alle i virksomheden.

Kontakt os i dag for en snak om hvordan vi kan skabe værdi i jeres hverdag med en velsmagende, sund og fleksibel frokostordning fra Meyers Frokostkøkken.

 

Telefon
71 99 88 33

 

E-mail
godfrokost@meyers.dk

Vores dogmer

Firmafrokost hos Meyers: Når sundhed møder velsmag

Det er en spændende udfordring at lave mad til de samme mennesker hver eneste dag.

Vi har bygget et moderne og bæredygtigt køkken, som er det største af sin art i Danmark. Vi leverer hver dag 3000 frokostkuverter i vores firmafrokost-ordning til døren i Storkøbenhavn, og tilbyder spændende måltider med hjemmelavede specialiteter.

For at udleve vores ambition om at sikre den højest mulige kvalitet og den størst tænkelige måltidsglæde, har vi udviklet en række dogmer, som vi dagligt arbejder efter.

Du kan læse mere om vores dogmer herunder. 

SÆSONNÆRE RÅVARER
Mere end noget andet er det råvarernes kvalitet, der danner fundamentet for et godt måltid.
Derfor går vi langt for at få de allerbedste af slagsen fra sæsonen med størst mulig smag og næringsværdi. Vi samarbejder med små avlere og økologiske landbrug, der gør en dyd ud af at eksperimentere med oprindelige grøntsagssorter.

FAGLIGHED
Det kræver dygtige kokke at have høje ambitioner på madens vegne. Derfor består vores team af fagfolk, som sørger for, at den mad, vi serverer, altid er tilberedt med kærlighed til den gode smag og tilsmagt med forædlede specialiteter og delikatesser fra rygeovnen, eddiketønderne eller modningsskabene.

Vi har pølsemageri med kødopskæring, hvor vi laver hjemmelavet pålæg. I bageriet bager vores dygtige bagere hver morgen økologiske wienerbrød, langtidshævede økologiske signaturbrød, og andre spændende varianter – såsom naanbrød når der står indisk på menuen, eller filonebrød når vi har italiensk tema.

I frokostkøkkenet har vi også et kokkelaboratorium, hvor vores passionerede kokke og gastronomer eksperimenterer og udvikler nye og kreative retter og produkter til menuen. I kokkelaboratoriet arbejder vi med de nyeste madteknologier og avancerede tilberedningsmetoder fra gourmetrestauranterne i Løgismose Meyers familien. 

NYSGERRIGHED
Et levende køkken er et køkken, der hele tiden kigger ud over sig selv og udforsker det
eksisterende. Derfor leder vi konstant efter nye leverandørsamarbejder og tilberedningsmetoder, der kan skabe større diversitet på tallerkenen.

BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI
Vi laver mad med respekt for mennesker, dyr og natur.
Derfor prioriterer vi økologiske råvarer, dyrevelfærd og det kystnære fiskeri højt – det giver en ekstra god smag i munden.

Madproduktion er belastende for miljø og klima. Og det er et ansvar vi tager meget alvorligt – i hele processen fra jord til bord. Vi stiller krav om bæredygtighed og dyrevelfærd til vores leverandører, medarbejdere, processer, kunder og omverden.

Vores nye køkken er udstyret med det nyeste, mest miljøvenlige og ressourcebesparende udstyr. Vi har også anlagt en biotank, som opsamler den mængde uundgåeligt bioaffald, som køkkenet producerer og genanvender det til varme- og energiproduktion.

MADSPILD
Jo bedre vi udnytter hver enkelt råvare, jo mere bæredygtige bliver vores køkkener.
Derfor serverer vi gerne sunde grøntsagsshots, spreads og brød af vores grøntsagsrester, og resten kommes gennem en kompostkværn og omdannes til varme.

 

Årshjulet sikrer en sund firmafrokost fuld af overraskelser

Frokostkøkkenets årshjul sørger for, at der hele tiden er overraskelser på menuen og madoplevelser, der får de spisende til at blive opmærksomme på og glæde sig over sæsonen.

Årshjulet er en integreret del af vores menutankegang, hvor vi et par dage sætter fokus på bestemte råvarer, inviterer en markant gæstekok til at udvikle opskrifter for os, laver temadage med mad fra fremmede køkkkener, fejrer årets mærkedage med særlige begivenheder eller serverer andre former for overraskelser.

Årshjulet er med til at holde vores gastronomiske udvikling i gang og er en systematiseret måde at sikre variation, mangfoldighed og fornyelse.

Kig forbi til firmafrokost i frokostkøkkenet i København:

Kontakt salgsafdelingen på tlf. 71 99 88 33 eller godfrokost@lmfood.dk og book et møde, hvor du kan få smag for sagen og hvor vi kan finde en firmafrokostløsning, som passer til jeres behov og ønsker.

Vi kokkererer og leverer sund firmafrokost i København

Vores firmafrokost er en enkel, velsmagende og spændende frokostordning henvendt til virksomheder i hele Storkøbenhavn, som ønsker at få bragt frokosten til døren, klar til at blive anrettet og nydt af jeres medarbejdere.

Vores kunder er virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra 12 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil.

Med Meyers Frokostkøkken får I en løsning, der forener velsmag med sundhed og bæredygtighed. Vores firmafrokost er en buffet som får smag fra årstidens bedste råvarer og vores kokkes gode håndværk og kærlighed til mad.

Alt i vores firmafrokost er lavet fra bunden – til jer – og leveres frisk fra vores nye, moderne og bæredygtige køkken.

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet