arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

3. juli 2019

Vil du spise frokost med os? Vi tager regningen

Prøvekør en frokost fra Meyers når vi inviterer dig og en kollega til at lade jeres smagsløg afgøre, om vi skal stå for jeres frokostordning i fremtiden.

Hvis vi må byde på frokost torsdag 5. september, så lover vi at give jer en aldeles velsmagende rundtur i vores frokostunivers, når vi serverer både vores klassiske buffet og vores vegetariske version, der tilberedes i vores nye plantebaserede køkken.

Vi dækker op i den smukke højloftede foyer i Skuespilhuset, og det eneste, I skal gøre, er at møde op med sultne maver, så sørger vi for resten. Vi ved nemlig, at der er en verden til forskel på at læse om en fremtidig frokostordning og så rent faktisk smage på det, du ser på billederne.

På dagen kan du også møde folkene bag frokosten, så du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have om vores menuer og køkkenfilosofi og hvordan vi kan skræddersy en frokostordning til jer.

Hvis I vil med, så send os en mail på frokost@meyers.dk med firmanavn og navn på de to deltagere.

  • Arrangementet starter torsdag 5. september  kl. 11.30 og varer ca. 1 time
  • Vi inviterer to personer pr. virksomhed
  • Café- og restaurant Ofelia i Skuespilhuset – Sankt Annæ Pl. 36, 1250 København K

 

Seneste nyheder