arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Vegetar frokostbuffet - Grøn Frokost

Fra februar 2019 er det også muligt at bestille vores helt vegetariske frokostmenu. 

Grøntsagerne har altid spillet en central rolle i vores frokostkøkken, og på de 15 år, vi har leveret frokostmåltider er der sket en tydelig bevægelse i retning af en endnu grønnere madkultur i Danmark – for sundhedens, planetens og velsmagens skyld.

Det har vi nu taget konsekvensen af, når vi tilbyder muligheden for at tilvælge en eller flere grønne dage om ugen som supplement til vores velkendte frokostmenu. Det grønne køkken vil være baseret i Nordhavn og udviklingen af den gastronomiske profil vil være ledet af Sanne Holden Venlov, en af Danmarks absolutte dygtigste grønne profiler.

Vi har i det nye grønne køkken arbejdet målrettet på fermenterede, tørrede, røgede og syltede grønne elementer. Alt sammen vigtige ingredienser, hvis du vil arbejde 100% grønt uden at gå på kompromis med fylde og velsmag Sanne Holden Venlov

Den grønne frokost kan vælges til 1-5 dage om ugen, alt efter hvor meget grønt, man har appetit på.

Skriv til os på godfrokost@meyers.dk, hvis du vil høre mere eller udfyld kontaktformularen nedenfor. 

  

Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 fem dage om ugen, alt efter hvor grøn, man vil være.

 

 

Kontakt Meyers Frokostkøkken

Grøn menu

Vores grønne frokost er bygget op om to retter, der består af fem forskellige dele, som tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. Derudover består frokosten af små anretninger, der er oplagte at spise på eller med brød.

- Den ene -

Typisk en sammenkogt ret af sæsonens grøntsager sammen med mættende proteiner i en krydret sauce.
Ved siden af serveres fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter.

- Cremet korma-karry med butternutsquash, porrer, rodfrugter og kikærter.
- Topping: koriander, spinat, chili
- Mynte-raita & blommechutney
- Brune ris med ærter, kardemomme og sennepsfrø
- Ristet kokos, sprødristede løg

- Den anden - 

Helstegte grøntsager eller grønne proteinkilder som falafler, samosa eller rødbededeller. Ved siden af fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter.

- Bagt blomkål med tandoori og yoghurt
- Krydderurtesalat
- Marineret kål med gurkemeje og karry
- Tørrede frugter: rosiner, dadler og abrikos
- Sprødristede mungbønner

- Desuden - 
Smørbare spreads, postejer, skiveskårede delikatesser og grønt pålæg, som er oplagt at servere med brød.

- Creme af selleri, cashew og bukkehorn
- Aloo tikki (kartoffelkager med ærter og kikærtemel)
- Bagte gulerødder og crudite med cremet kokos

- Brød, ost, kage og shots -
Tre slags brød hver dag, sunde shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag og hjemmebagt kage hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.

- Rugbrød, hvedebrød og naanbrød med nigellafrø
- Shots: æble - sencha – ingefær
- Udvalgte nordiske og europæiske oste
- Kokosmakron med mørk chokolade

 

Kvinden bag det grønne køkken

Sanne Holden Venlov

Det er Sanne Holden Venlov, en af landets absolut stærkeste profiler indenfor det grønne område, som leder udviklingen af det grønne køkken. 

Du kan læse mere om Sanne her, hvor hun blandt andet fortæller, hvilke tanker hun har gjort sig i udviklingen af den grønne frokostmenu.

> Find interviewet her.  

De gastronomiske værksteder i Nordhavn

Vi har etableret egen produktion af økologisk tempeh, et produkt, der består af fermenterede bælgfrugter. Nordhavn Eddikebryggeri har udviklet nye eddiker og bistået med en linje af mælkesyregæret grønt og andre syltede sager, der både vil indgå i retterne og fungere som tilbehør. Endelig vil de store røgovne på Kattegatvej fremover tørre og ryge grøntsager. 

> Se vores brochure om den grønne frokost

> Se denne uges aktuelle menu