arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Grønne Frokost - en frokost fra planteriget

Grøntsagerne har altid spillet en central rolle i vores frokostkøkken, og på de 15 år, vi har leveret frokostmåltider er der sket en tydelig bevægelse i retning af en endnu grønnere madkultur i Danmark – for sundhedens, planetens og velsmagens skyld.

Det har vi nu taget konsekvensen af, når vi tilbyder muligheden for at tilvælge en eller flere grønne dage om ugen som supplement til vores velkendte frokostmenu. 

Vores grønne frokost

Den grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. I stedet har vi udviklet en frokost, hvor de grønne måltider har deres egen identitet og lægger op til flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden.

Hver dag vil der desuden tegne sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.

Vores frokost er bygget op om to retter, der består af fem forskellige dele, som tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. Derudover består frokosten af små anretninger, der er oplagte at spise på eller med brød.

> Læs mere om vores grønne frokostmenu

Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 fem dage om ugen, alt efter hvor grøn, man vil være.

Læs mere om vores grønne frokost

Er du blevet nysgerrig, så send os en mail på frokost@meyers.dk, så sender vi dig materiale om vores grønne frokost. 

Skal vi tage en snak?

Du kan også ringe til os, så vi kan tage en snak om, hvordan en grøn frokost kunne se ud i jeres dagligdag. Kontakt os på: 71998833.  

Hvad kan vi hjælpe med?