arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

NYHED: Meyers Grønne Frokost - en frokost fra planteriget

Fra februar 2019 bliver det nu også muligt at bestille vores helt vegetariske frokostmenu. 

Grøntsagerne har altid spillet en central rolle i vores frokostkøkken, og på de 15 år, vi har leveret frokostmåltider er der sket en tydelig bevægelse i retning af en endnu grønnere madkultur i Danmark – for sundhedens, planetens og velsmagens skyld.

Det har vi nu taget konsekvensen af, når vi tilbyder muligheden for at tilvælge en eller flere grønne dage om ugen som supplement til vores velkendte frokostmenu. Det grønne køkken vil være baseret i Nordhavn og udviklingen af den gastronomiske profil vil være ledet af Sanne Holden Venlov, en af Danmarks absolutte dygtigste grønne profiler.

Den grønne frokost kan vælges til 1-5 dage om ugen, alt efter hvor meget grønt, man har appetit på.

Vores grønne frokost

Den grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. I stedet har vi udviklet en frokost, hvor de grønne måltider har deres egen identitet og lægger op til flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden.

Hver dag vil der desuden tegne sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.

Vores frokost er bygget op om to retter, der består af fem forskellige dele, som tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. Derudover består frokosten af små anretninger, der er oplagte at spise på eller med brød.

Vi har i det nye grønne køkken arbejdet målrettet på fermenterede, tørrede, røgede og syltede grønne elementer. Alt sammen vigtige ingredienser, hvis du vil arbejde 100% grønt uden at gå på kompromis med fylde og velsmag Sanne Holden Venlov

Vi har etableret egen produktion af økologisk tempeh, et produkt, der består af fermenterede bælgfrugter. Nordhavn Eddikebryggeri har udviklet nye eddiker og bistået med en linje af mælkesyregæret grønt og andre syltede sager, der både vil indgå i retterne og fungere som tilbehør. Endelig vil de store røgovne på Kattegatvej fremover tørre og ryge grøntsager. 

> Se vores brochure om den grønne frokost

> Læs mere om vores grønne frokostmenu

Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 fem dage om ugen, alt efter hvor grøn, man vil være.

Sanne Holden Venlov

Det er Sanne Holden Venlov, en af landets absolut stærkeste profiler indenfor det grønne område, som leder udviklingen af det grønne køkken. 

Du kan læse mere om Sanne her, hvor hun blandt andet fortæller, hvilke tanker hun har gjort sig i udviklingen af den grønne frokostmenu.

> Find interviewet her.  

Hør mere om den grønne frokost 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan en grøn frokost kunne se ud i jeres dagligdag, så kontakt os allerede nu. Du kan enten sende os en mail på frokost@meyers.dk, men du kan også udfylde formularen nedenfor, så hører du fra os.