arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Bestil nem og lækker firmafrokost

Vores klassiske frokost består typisk af lige dele velkendte livretter og overraskende smagsoplevelser lidt udover det sædvanlige.

Som oftest en varm ret med tilbehør, kolde anretninger, friskbagt brød samt en fyldig salat og en grøn salat med dressing ved siden af.

Vi udvælger nøje vores kød, og vi bruger gerne økologiske mejeriprodukter fra vores venner hos Løgismose. Pålæg som pølser og skinker vil ofte være noget, vores fagfolk har forædlet og røget i vores egne gastronomiske værksteder, ligesom vi selv fremstiller eddike og henter æbler fra vores frugtplantager på Lilleø.

De karakterfulde surdejsbrød og mørke rugbrød er nærmest en hjørnesten i vores frokostbuffet, som vi bager friskt hver dag.

Kontakt os for mere info på frokost@meyers.dk eller ring til os på 71 99 88 33.

Buffeten

Vores frokostordning er en tag-selv-buffet, hvor der altid indgår varme og kolde retter og forskelligt slags tilbehør:

Dagens varme / lune ret
Den varme ret varierer dagligt, og vi henter inspiration fra både det klassiske danske køkken og fra resten af verden. Samtidig sikrer vi os altid, at der er sammenhæng i menuerne og at de tager afsæt i sæsonen og de aktuelle råvarer.

Dagens vegetarret
Vegetarretten er fuld af sæsonens gode grøntsager og mættende proteiner. Denne skal tilvælges som en ekstra mulighed i bestillingen af dagens lune ret.

Tre kolde anretninger
De kolde anretninger ændres dagligt. Typisk vil to af dem være med fisk og kød, og den tredje ofte vegetarisk som eksempelvis bønnehummus, nøddepostej eller lignende.

Salat
Der vil hver dag være to slags salat; den ene fyldig og mættende og fuld af grøntsager, korn, pasta osv. Den anden en grøn salat med tilhørende dressing.

Ost
Et udvalg af oste med hjemmelavet tilbehør serveres to gange om ugen. Osten erstatter denne dag den ene kolde anretning.

Brød
Vores eget friskbagte hvedebrød og rugbrød

Sunde shots
Saft af friskpresset frugt og grønt serveres hver onsdag.

Kage
Hver torsdag serverer vi hjemmebagt kage fra vores bageri


Se ugens menu her

Meyers frokostordning er meget mere end et måltid mad

Hver dag møder vores udviklingschef Nanna Elisabeth og Køkkenchef Thomas ind i køkkenet for at komponere en velsmagende frokostbuffet sammen med deres team af faglærte kokke.

De gør sig umage med at vælge sæsonens allerbedste råvarer, så de kan tilberede inspirerende menuer, der både frister med grønne retter spækket med umami og inspirerende fortolkninger af klassiske opskrifter. Sammen er de forskellen, der dagligt gør Meyers frokostordning til et mættende og glædeligt højdepunkt for mange virksomheder.

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet