arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Sådan fungerer det - fleksibilitet og velsmagende muligheder hele året rundt

Det skal være nemt at være kunde i Meyers Frokostkøkken. Selvom den daglige frokost er et af arbejdsdagens vigtigste højdepunkter, så er vi bevidste om, at det i hverdagen helst skal glide, uden at I skal bruge unødvendig tid på praktik. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at sørge for, at I med tryghed kan sætte jer om frokostbordet hver dag. 

Vi tilretterlægger tilberedning, håndtering og levering med præcision og strækker os langt for at tilgodese jeres særlige behov eller ønsker.  

Vores kundeservice sidder klar ved telefonen hver dag, så I nemt kan få fat i os, hvis I har spørgsmål til dagens frokost. 

Fleksibilitet og justering

Fleksibilitet og justeringer - I siger bare til

Sommetider er der ferie på kontoret og kun få ved frokostbordet, og sommetider har vi inviteret gæster med til frokost. I de tilfælde kan I nemt justere antallet af frokostkuverter, så I får præcis den mængde af mad, der passer. Det giver god mening, både for jer og for os - og ikke mindst for vores fælles indsats for at minimere madspild.

Vi har bygget et webmodul, der gør det nemt at logge ind og se jeres kuvertantal og op- eller nedjustere om nødvendigt.    

 

Bliv en del af Løgismose Meyers-familien

En frokost fra Meyers - bliv en del af hele Løgismose Meyers-familien

Udover, at I dagligt kan nyde en velsmagende frokost, kan I også glæde jer over, at I også bliver en del af vores store Løgismose Meyers-familie. 

Vi har nemlig kolleger, der beskæftiger sig med mad fra morgen til aften på et væld af forskellige måder, og det kan du som kunde i Meyers Frokostkøkken naturligvis nyde godt af. 

Vi kan derfor give jer en hjælpende hånd, når I vil holde julefrokost på kontoret, har inviteret kollegerne til teambuilding eller har behov for den gode menu, når I skal fejre en sejr eller holde rund fødselsdag. 

> læs mere