arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 50

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 


 

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

VARM RET
Moussaka med krydret dansk oksekød lagt i lag med kartofler og aubergine Allergener: 1, 7

VEGETAR
Moussaka med flere slags linser lagt i lag med kartofler og aubergine Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Kalkunchorizo med græskarpesto og sprøde kerner
Salat af bagt sej med sprød fennikel og tomat

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

DET GRØNNE
Flækærter med grillede gulerødder og radicchio vendt med grøn salsa af persille, basilikum og Vesterhavsost
Hjertesalat med ræddike, appelsin og solsikke

Tirsdag

VARM RET
BBQ-glaseret dansk griseskank og blød græskarmos gratineret med Vesterhavsost og sprøde kerner. Allergener: 1, 7

VEGETAR
Korn-otto af nordiske korn med græskar, Vesterhavsost og blød timian Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef med pickles, sprøde løg og peberrod Allergener: 1
Makrel i tomatkompot med mayonniase, kapers og dild Allergener: 7
Hønsesalat med stegte svampe, Karl Johan-mayonniase og masser af purløg Allergener: 7

DET GRØNNE
Hvid quinoa med bagte peberfrugter, courgetter, tomat og masser af urter
Grønne salater med flere slags oliven og urter

Onsdag

VARM RET
Kalkuncuvette braiseret med Lilleøæbler og Meyers Brændeale. Med råstegte kartofler vendt med havsalt og masser af urter. Allergener: 1

VEGETAR
Pasta peperonata med søde peberfrugter, grana og ruccola Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Fennikelsalami med sursød rødløgskompotFisketerrine med blåmuslinger og urter i farsen, serveret med sauce tatar Allergener: 1, 2, 7

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7
Shots: Appelsin - ingefær - jernurt

DET GRØNNE
Linser fra Puy med sprøde kål, ruccola og nordisk vinaigrette
Spæd spinat med fintsnittet kål og saltet agurk

Torsdag

I dag serverer vi julefrokost. Se menuen her. 

Fredag

VARM RET
Tagine af dansk okse med masser af grøntsager, varme krydderier og bulgur med olivenolie, persille og mynte Allergener: 1, 7

VEGETAR
Tagine med kikærter, ristede grøntsager, varme krydderier og bulgur med olivenolie, persille og mynte Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Rullepølse af dansk gris med sort peber og persille, toppet med sky og milde løg Lakserilette med sprød fennikel, æble og dild Allergener: 7
Sprængt okse i skiver med stærk sennep og æble

DET GRØNNE
Kikærtesalat med løvstikkesalsa, milde rødløg og sprøde kerner
Grønne salater med sprøde knudekål

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet