arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 9

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 


 

Se ugens menu som PDF
Se ugens grønne menu som PDF
See the menu for this week in PDF format.
See the green menu for this week in PDF format

Mandag

VARM RET
Kødboller af oksekød med blød kartoffelmos, flødesauce med enebær og syltede tyttebær Allergener: 1, 7

VEGETAR
Rødbedebøf med bløde kartoffelmos, syltede beder og bløde løg med æblecider Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt kalkun med æble og peberrod
Sild med grov sennep og urter Allergener: 7

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

DET GRØNNE
Kikærter med brændte gulerødder, citron, kardemomme og bredbladet persille
Hjertesalat med glaskål og dild

Mandag - Den grønne frokost

DEN ENE
Bagte auberginer Melanzana style med mozzarella Allergener: 7
Harissa
Syltet fennikel med citron (vegansk)
Kikærter med broccoli og grøn tahinsauce (vegansk)
Sorte oliven (vegansk)

DEN ANDEN
Bagte bagekartofler a la Hasselback (vegansk)
Korn tabboulkeh med persille, persillerødder, grønne bønner, urter og knas (vegansk) Allergener: 1
Spinat yoghurt Allergener: 7
Kål, granatæble, mynte (vegansk)
Ristede solsikkekerner (vegansk)

DESUDEN
Smørbønnehummus (vegansk)
Røget grønt (vegansk)
Labneh - friskost kugler med krydderurter Allergener: 7

BRØD
Fladbrød med Za'atar Hvedebrød og rugbrød fra Meyers bageri(vegansk) Allergener: 1

Tirsdag

VARM RET
Tikka Masala med kylling i krydret sauce med kokos, ingefær og tomat. Med dampede korn og myntedressing. Allergener: 1, 7

VEGETAR
Tikka masala med kartofler og spidskål, masser af grønsager, dampede korn og myntedressing

KOLDE ANRETNINGER
Spegepølse fra Nordhavn af økologisk gris med syltede slleri og karse
Lyssej marineret med ingefær og lime, med sprøde grøntsager og milde løg Allergener: 7 
Linsehummus med brændte pebre, chili og urter Allergener: 7


DET GRØNNE
Bagte og syltede søde kartofler med æblecider, karry og persille Allergener: 1, 7
Sprøde salater med ræddike og nigella

Tirsdag - Den grønne frokost

DEN ENE
Sød kartoffel chili med 2 slags bønner (vegansk)
Salsa fresco - frisk salsa med lime og forårsløg (vegansk)
Syltede chili (vegansk)
Sprøde salater med brøddressing (Vegansk, gluten) Allergener: 1
Ristede jordnødder (vegansk) Allergener: 8

DEN ANDEN
Bagt/braisseret savoykål (vegansk)
Mojo verde (vegansk)
Grape, citrus, røde ris, spinat og rødkål (vegansk)
Guacamole med ærter (vegansk)
Poppede sorte bønner (vegansk)

DESUDEN
Sort frijoles creme (vegansk)
Kogte æg med karse
Bladselleri og æble 'salat' (vegansk)

BRØD
Tacos/empanadas (vegansk) Hvedebrød og rugbrød fra Meyers bageri(vegansk)

Onsdag

VARM RET
Meyers Medister med flækærter i farsen, med kartofler og kål i sennepsstuvning og æblesyltede græskar. Allergener: 7

VEGETAR
Æggekage med kartofler, grønkål og milde løg. Toppet med gedeost og æblesyltede græskar. Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef med hjemmerørt remoulade, peberrod og sprøde løg
Varmrøget laks rørt med mild peberrodscréme, kapers og dild Allergener: 1

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7
Shots: Æble - sencha - ingefær

DET GRØNNE
Knækket hvede med frisk persille, sprøde grøntsager og milde løg
Blandede røde salater med persille

Onsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Katsu curry med rødder og topping (vegansk)
Stegt tofu i ponzu (vegansk)
Kimchi (vegansk)
Brune ris (vegansk)
Gomashio (vegansk)

DEN ANDEN
Bagte hokkaido (vegansk)
Mørk misodressing (vegansk)
Spicy asiatisk agurkesalat med chili og birkes (vegansk)
Gulerodssalat med kokos (vegansk)
Tangsalat med kål, kinaradise, bønnespirer og sesam (vegansk)

DESUDEN
Rød bønnecreme (vegansk)
Røget selleri (vegansk)
Japansk kartoffelsalat med mayo, peberrod og forårsløg (vegansk)

BRØD
Focaccia med bagte løg og sorte bønner (vegansk)
Hvedebrød og rugbrød fra Meyers bageri(vegansk) 
Allergener 1 

SHOTS
Æble - sencha - ingefær

Torsdag

VARM RET
Langtidsstegt kalv i urter med krydret grøntsagsratatouille og ristede kartofler

VEGETAR
Paella med ristede svampe, tomat og urter Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Kalkunchorizo med marinerede, grillede pebre og ruccola Allergener: 1, 7
Brandade af bagt mørksej rørt med blød kartoffelmos og urter Allergener: 2, 7
Økologiske æg med grøn dildmayo og karse

Sødt: Fastelavnsbolle med hindbærskum Allergener: 1, 7, 8

DET GRØNNE
Perlebyg med Vesterhavsost, løvstikke og sprøde grøntsager Allergener: 1, 7
Grønne salater med oliven og urter

Torsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Lasagne med linsesauce, spinat, svampe og mornaysauce (gluten) Allergener: 1, 7
Radicchio, kål, hjertesalat og friseé med pærer (vegansk)
Syltede cherrytomater med spidskommen (vegansk)
Rosiner og tørret frugt - marineret (vegansk)
Ristede kerner, græskar, solsikke og sesam med salt (vegansk)

DEN ANDEN
Bagte gule beder (vegansk)
Urtesalsa (vegansk)
Ricotta - rørt Allergener: 7
Fennikel og appelsin salat med persille (vegansk)
Sorte oliven (vegansk)

DESUDEN
Flækærtecreme med æbleeddike (vegansk)
Squash fritter
Kartofler med ærtecreme (vegansk)

BRØD
Tarte flambeé - tærte med løg og creme fraiche
Hvedebrød og rugbrød fra Meyers bageri(vegansk) Allergener: 1, 7

SØDT
Fastelavnsbolle med hindbærskum Allergener: 1, 7, 8

Fredag

VARM RET
Pulled pork burger med BBQ-krydderier, coleslaw og krydret æbleketchup Allergener: 1, 7

VEGETAR
Vegetarisk BBQ-burger af knoldselleri med coleslaw og krydret æbleketchup Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Pastrami af kalv med stærk sennepsdressing og surt Allergener: 1
Rejesalat med syrnet fløde, spidskål og urter Allergener: 7
Kyllingesalat med jordskokker og skyr Allergener: 7

DET GRØNNE
Kartoffelsalat med fynsk rygeost og friske urter Allergener: 7
Spinatsalat med radicchio og frissée

Fredag: Den grønne frokost

DEN ENE
Frittata med søde kartofler, løg og feta (æg)
Persille 'pesto' (vegansk)
Chili-ketchup (vegansk)
Belugalinser, bagte rødbeder, rødløg, friske æbler, kapers og sød sennepsdressing (vegansk)
Ristede hasselnødder og frø (vegansk) Allergener: 8

DEN ANDEN
BBagte squash med knust hvidløg (vegansk)
Sprøde salater, rucola, mizuna, hjertesalat, friseé og pesille (vegansk)
Brændte citroner (vegansk)
Sauce tatare (vegansk)
Poppet hvede (vegansk) Allergener: 1

DESUDEN
Hvid bønnecreme med sorte oliven og citron (vegansk)
Røget grønt x 3 (vegansk)
Hytteost med brøndkarse Allergener: 7

BRØD
Madbrød med grøntsag og salviesalt (vegansk) Hvedebrød og rugbrød fra Meyers bageri(vegansk) Allergener: 1

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet