arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 43

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder
] = krebsdyr

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

VARM RET
Kødboller af kalv og flæsk i fyldig tomatsauce med masser grøntsager og pasta penne ¤*

VEGETAR
Grøntsagslasagne med grillede courgetter, milde løg og frisk merian ¤*

KOLDE ANRETNINGER
Sønderjysk spegepølse med syltede selleri og karse
Paté af laks med citron og grønne urter, med urtecréme og fennikel. ¤*

Udvalgte nordiske og europeiske oste*

DET GRØNNE
Linser med tomat, syltet rødløg, basilikum, dijonsennep og Meyers æbleeddike
Spinat med sprøde blade og blandede oliven

Tirsdag

VARM RET
Kylling fra friland i flødepeberrod med lyse urter, kartofler og masser af persille ¤*

VEGETAR
Tærte bagt med flere slags løg, sennepskorn og timian ¤*

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef med hjemmerørt remoulade med kørvel og sprødt grønt
Modnede sild i æblecider med allehånde, æbler og grønne urter
Wienersalat af danske pølser, kartofler og drueagurker *

DET GRØNNE
Flækærtesalat med løvstikke, milde løg og kerner *
Blandede salater med babyspinat og ræddike

Onsdag

VARM RET
Sprængt og pocheret dansk kalv med grov rodrugtsmos og sennepssauce ¤*

VEGETAR
Vegetarisk farsbrød med grov rodfrugtsmos og sennepssauce

KOLDE ANRETNINGER
Klassisk rullepølse med urter og sort peber, milde løg og karse
Rejesalat med citroncréme, dild, sprød kål og efterårsporrer *

Udvalgte nordiske og europeiske oste *
Shots: Kamille - citron - æble

DET GRØNNE
Perlebygsalat a la Waldorf med æble, selleri og druer ¤*
Romainesalat med sprød fennikel

Torsdag

VARM RET
Fiskefrikadeller af torsk med Meyers remoulade, stegte kartofler med grønne kål og masser af dild *

VEGETAR
Korn-otto med økologiske perlebyg, ristede jordskokker og crémet friskost ¤*

KOLDE ANRETNINGER
Røget okseinderlår med peberrodscreme og grønne urter *
Krabbesalat med sprød blomkål, hytteost og dild ] *
Kartoffelmad med røget mayonnaise og karse

Sødt: Æblekage med crumble ¤*^

DET GRØNNE
Bønnesalat med sennepsdressing, stegte efterårsrødder og radicchio
Blandede salater med blomkålscrudité

Fredag

VARM RET
Stegt oksekød i grøn karry med kokos og flere slags kål og rødder, med dampede basmatiris *]

VEGETAR
Søde kartofler og masser af grøntsager i grøn karry, med dampede basmatiris ]

KOLDE ANRETNINGER
Frikadelle af skinkekød med chili, citrongræs og syltede agurker ¤*
MSC-mærket tun rørt med syltet ingefær, lime og sort sesam *
Økologiske æg med krydret mayo og rød basilikum

DET GRØNNE
Ægnudelsalat med grønne kål, gulerod og sesamdressing ¤
Asiatisk kålsalat med miso-saltet daikon ¤

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet