arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Frokostordning til firmaer

Menu uge 25

Mad fra vores Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 


PDF: Ugens menu
PDF: This weeks menu in english
PDF: Ugens grønne menu
PDF: This weeks green menu in english

Mandag

VARM RET
Boller i karry med æble, dampede basmatiris og hjemmelavet chutney Allergener: 1, 7

VEGETAR
Mulligatawny med linser, kikærter, kartofler, tomat og basmatiris

KOLDE ANRETNINGER
Oksebryst med sennepsrelish og persille Allergener: 7
Fisketerrin af laks med tartarsauce fennikel og dild Allergener: 1, 7

DET GRØNNE
Bulgursalat med broccolibuketter, friske krydderurter, springløg, citronvinaigrette Allergener: 1
Grønne salater med lynsyltet agurk og urtespirer

OST
Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

Mandag - Den grønne frokost

DEN ENE
Fajitas med sorte bønner, spicy pebefrugt og svampe
Syltede jalapenos
Guacamole med lime og chili
Snittet salat rødkål
Revet cheddar Allergener: 7

DEN ANDEN
Bagte bagekartofler med røget paprika
Creme fraiche Allergener: 7
Tomatsalsa med agurk og koriander
Coleslaw med selleri, kål og gulerødder Allergener: 7
Pepitas - ristede spicy græskarkerner

DESUDEN
Romesco creme
Grillede aubergineskiver

BRØD
Tortillas (hvede) Hvede- og rugbrød fra Meyes bageri Allergener: 1

Tirsdag

VARM RET
Krydret kalkunlår med stegte danske rødder i salsa af grillede pebre, saltet citron og masser af
persille. Serveres med coleslaw af sommerkål og økologisk skyr Allergener: 7

VEGETAR
Vegetarisk paella af tomat, ris og masser af grillede grøntsager, med gremoulata af persille og
citron og aioli rørt med økologisk skyr Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Røget filét med rødløgschutney og brøndkarse
Tunslat med sorte oliven, kapers, basilikum og rucola Allergener: 7
Kartoffelmad med røget mayonnaise, sommerløg og karse Allergener: 7

DET GRØNNE
Perlebyg marineret med løvstikkesalsa,Vesterhavsost og sprøde grøntsager Allergener: 1, 7
Sprøde ærtesalater med radicchio, spirer og ristede kerner

Tirsdag - Den grønne frokost

DEN ENE
Braiserede kikærter med fennikel og gulerødder
Lun couscous med gurkemeje, abrikoser og oliven Allergener: 1
Topping; Forårsløg og fennikeltop
Ristet blomkål og kartofler med tahin-yoghurt og granatæblekerner Allergener: 7
Spicy gulerødder - Meyers

DEN ANDEN
Bagt aubergine
Chilisauce
Citronyoghurt Allergener: 7
Kålsalat med appelsiner og grapefrugt
Ristede saltede mandler Allergener: 8

DESUDEN
Røget grønt
Baba ganoush

BRØD
Fladbrød med za'atar Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Onsdag

VARM RET
Tagine af Dansk okse med masser af grøntsager, varme krydderier og kold couscoussalat med
mynte og sprøde grøntsager Allergener: 1, 7

VEGETAR
Blomkåls ”otto” på perlespelt med løg, Vesterhavsost, asparges og ærteskud Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Rullepølse med syltede beder og milde løg
Røget makrel med skyr, sommerløg, bladselleri, æble og dild Allergener: 7

DET GRØNNE
Flækærtesalat med, broccoli, forårsløg, ærter og æble vinaigrette
Blandede salater med agurk, syltede løg og croutons Allergener: 1

OST
Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

SHOTS
Grøn chili shot

Onsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Lun tærte med spinat, kartoffel og hytteost Allergener: 1, 7
Tomat og vandmelonsalat med rucola
Citrondressing
Hvide bønner med persillepesto, ristet squash og cherrytomater
Marineret feta Allergener: 7

DEN ANDEN
Bagt spidskål
Urte olie
Cremet yoghurt Allergener: 7
Hjertesalat med sød misodressing, radiser og forårsløg
Ristet solsikkekerne

DESUDEN
Sød kartoffelspread
Sommersalat med rygeost, radiser og agurk Allergener: 7

BRØD
Rugbrødchips Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

SHOTS
Grøn chili shot

Torsdag

VARM RET
Chicken Tikka Masala med Løgismosekylling, gurkemejeris, krydret yoghurt Allergener: 7

VEGETAR
Tikka Masala med sommergrøntsager, gurkemejeris, krydret yoghurt Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Kalvespidsbryst med mild kompot af chili og fennikel, koriander og persille
Krabbesalat med avocado, chili, ingefær og sesam Allergener: 2, 7
Æggesalat med med urter, karry, chili og shiso Allergener: 7

DET GRØNNE
Kartofler vendt med harissamarinade med grillede, søde pebre og frisk koriander Allergener: 7
Friséesalat med babyspinat, høvlet fennikel, citrus og frisk mynte

SØDT
Drømmekage Allergener: 1, 7, 7

Torsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Grøn mungbønne karry med kartofler og kokos
Topping: Dampet broccoli, forårsløg og koriander
Meyers syltede blomkål
Frisk spidskål, glaskål, gulerødder, radiser og sort sesam
Ristet kokos crumble med lime og chili

DEN ANDEN
Bagt butternut
Tahinsauce
Grøn ærte raita med mynte Allergener: 7
Seeni sambol - karamelliserede rødløg med tamarind og kardemomme
Ristede græskarkerner

DESUDEN
Røget grønt
Æggesalat med karse

BRØD
Papadums Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri

SØDT
Drømmekage Allergener: 1, 7

Fredag

VARM RET
Stegt svinekam med, chorizo og perlespeltsalat, estragon, kål, ærter og asparges Allergener: 1, 7

VEGETAR
Vegetarisk Stifado fyldt med masser af grillede grøntsager og kartofler, smagt til med varme
krydderier og serveret med frisk spidskålstzatziki Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef med hjemmelavet stikkelsbær chutney med Meyers balsamico og brøndkarse
Brandade af bagt vesterhavsfisk med grov sennep og dild Allergener: 7
Rødbedehumus med danske rødbeder, ristede græskarkerner og basilikum Allergener: 7

DET GRØNNE
Bønnesalat med modne tomater, nye løg og basilikum
Sprøde hjerteblade og spinat med ristede solsikkekerner

Fredag: Den grønne frokost

DEN ENE
Bygotto med svampe, persille og ravost Allergener: 1, 7
Gremolata med persille, løvstikke og sprøde krummer Allergener: 1
Nye kartofler, grønne asparges og broccoli med sennepsvinaigrette
Bagte gule beder på bønne-tahin creme og tallerkensmækker Allergener: 7
Kapers

DEN ANDEN
Bagte kulørte gulerødder med timian
Harrissa
Drænet citronyoghurt Allergener: 7
Granatæblekerner i sirup
Ristede knuste hasselnødder Allergener: 8

DESUDEN
Kogte æg med karse
Kikærtemayonnaise med purløg

BRØD
Focaccia med cherrytomater Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet