arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 26

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

KØD
Meyers Lasagne med hakket dansk oksekød, kraftig tomatsauce med oregano og timian, crémet bechamel og mozzarella *¤

VEGETAR
Vegetarisk Stifado fyldt med masser af grillede grøntsager og nye danske kartofler, smagt til med varme krydderier og serveret med frisk spidskålstzatziki *

KOLDE ANRETNINGER
Røget kamfilét af økologisk dansk sortbroget landgris. Med kaperscreme, oliven fra Kalamata og rucola *
Salat af koldvandsrejer med æbler og bladselleri rørt med skyr og grønne urter *
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Flækærtesalat med, broccoli økologiske ærter og mild vinaigrette
Sprøde hjerteblade med ristede solsikkefrø

Tirsdag

KØD
Tagine af dansk kalv med masser af grøntsager, varme krydderier og kold couscoussalat med mynte og sprøde grøntsager *¤

VEGETAR
Crémet blomkålsotto med økologsk perlespelt, grønne urter og Vesterhavsost *¤

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef af dansk okselårtunge med syltet sommergrønt
Bagt færøsk laks fra Hiddenfjord, rørt med sødmælksyoghurt og glaskål *
Friskost med drys af radiser og purløg *

GRØNT
Nye kartofler vendt med harissamarinade med grillede, søde pebre og frisk koriander *
Friséesalat med babyspinat, høvlet fennikel, citrus og frisk mynte

Onsdag

KØD
Dampet Løgismosekylling i lys frikassé med økologisk fløde og hyldeblomst. Med asparges, nye danske gulerødder, søde grønne ærter, rispilaw og masser af kørvel *¤

VEGETAR
Vegetarisk paella af tomat, ris og masser af grillede grøntsager, med gremoulata af persille og citron og aioli rørt med økologisk skyr *

KOLDE ANRETNINGER
Kogt røget skinke med salsa af grønne pebre, mild chili og krydderurter *
Terrine af sej fra Vesterhavet, med crémet dressing af yoghurt og friskhakket dild *¤
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Marineret pasta med persille, rucola og søde tomater *¤
Bitre salater og glaskål med knasende boghvede

SHOT
Appelsin-jordbær

Torsdag

KØD
Byg-selv pita med pulled pork af økologisk sortbroget dansk landgris stegt i  Meyers øl og most. Med coleslaw af sommerkål og nye gulerødder rørt med skyr, og krydderketchup *¤

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, drueagurk og karse *
Sild i tomat med milde løg og dild
Avocadocreme med råmarineret agurk *

GRØNT
Hvide bønner i krydret dressing med grillede grøntsager, frisk mynte og bredbladet persille
Romainesalat med broccoli og persille

KAGE
Kokosmakron med mørk chokolade *¤

Fredag

KØD
Boller i mild karrysauce med økologisk fløde, med masser af grøntsager, dampede basmatiris og æblechutney *¤

VEGETAR
Tærte bagt med karamelliserede løg, fennikel, timian, friskost og persillepesto a part *¤

KOLDE ANRETNINGER
Rullepølse med syltede gule beder og milde løg
Røget makrel med créme og knas af nye blomkål, og estragon *
Kogte øko-æg med mayo rørt med koldpresset raps og karse

GRØNT
Linser med krydret Nordhavnseddike, bagte sommerbeder, persille og salte oliven
Sprøde blandede salater med urtecroutons ¤

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet