arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 27, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Mandag

VARM RET
Tarteletter med løgismosekylling i let veloutésauce med asparges og sommergrønt

VEGETAR
Tarteletter med letstuvet sommerselleri, asparges og estragon

PÅLÆG
Ålerøget skinke med hjemmelavet krydderurtepickles
Rejesalat med rygeost, radiser og agurk*
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Grønne linser med sommergrønt og urtepesto *
Salat af letsaltet fennikel, rucola og ristede kerner

Tirsdag

VARM RET
Braiseret and med soja og blommesauce og marinerede nudler med peberfrugt, grønne bønner, spidskål og saltede jordnødder ^¤

VEGETAR

Krydrede riskager med forårsløg og svampe og marinerede nudler med peberfrugt, grønne bønner, spidskål og saltede jordnødder

PÅLÆG
Løgismose kylling i hoisin-sauce og råmarineret rødkål med sort sesam¤
Fiskefrikadeller med ingefærmarineret grønt
Æggesalat med øko-æg og miso*

GRØNT
Marineret byg med soja, ræddike, skalotter og koriander ¤
Salat på friske bønner med bok choy og mild chili

Onsdag

VARM RET
Grønsagsgratin med hakket okse, merian, courgetter og mornay med urterasp

VEGETAR
Vegetarlasagne med danske rodfrugter, aubergine, courgette og friskost

PÅLÆG
Hjemmerøget sprængt kalkun med peperonata af flere slags pebre
Bagt vesterhavsfisk vendt med persille, aïoli, bladselleri og milde løg*
Dagens oste med tilbehør *
Shot:
Rødbede, gurkemeje & agurk

GRØNT
Kartoffelsalat med skalotteløg, rosmarin og friske tomater
Hjertesalat, grønne ærter og mynte

Torsdag

Fredag

VARM RET
Paella med grillede grøntsager, ristet kalkunchorizo og marineret kalkunbryst

VEGETAR
Paella med grillede grøntsager og saltet citron

PÅLÆG
Skaldyrssalat med muslinger, sofrito med grillede pebre og bredbladet persille *
Oksespegepølse med hele syltede agurker med piment
Sommersalat med fynsk rygeost, radiser og karse *

GRØNT
Kikærtesalat med tomat, courgette og frisk oregano
Rød spidskål med melon og bitre salater

Kontakt Meyers Frokostkøkken