arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 30, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Mandag

VARM RET
Sprængt kalv med masser af grønsager, sur-sød peberrodssauce og nye kartofler med krydderurter *¤

VEGETAR
Perlebyg med persillerodscreme, brændt løg, porrer og persille

PÅLÆG
Rejesalat med citroncreme, dild, kål, porrer og pære *
Røget filet med tomatpesto *
Dagens oste *

GRØNT
Bønnesalat med frisk tomat, nye løg og basilikum
Krydderurtesalat med grønne blade og kørvel

Tirsdag

VARM RET
Cassulet af hvide bønner med chorizo, sprængt kalkun, tomat og salvie

VEGETAR

Æggekage med tomat, courgetter og kartoffel og friske urter*

PÅLÆG
Fiskerilette med røget laks, agurk og kål *
Klassisk oksebryst med urtepickles
Kartoffel med røget mayo og karse

GRØNT
Quinoa ”tabouleh” med persille, mynte, forårsløg, courgetter og agurk
Grøn salat med grillede pebre og frisk oregano

Onsdag

VARM RET
Oksesteg med grillede majs i majspure med kartoffelkompot

VEGETAR
Majs, sprøde rødder og krydderurter med kartoffelkompot *

PÅLÆG
Kalkunsalat med revet kartoffel, blomkål, lime og timian*
Røget hamburgerryg med paprika og karamellisere løg
Dagens oste *
Shot:
Gazpacho

GRØNT
Perlespelt med tern af glaskål og kinaradisse i persille og let sommer vinaigrette ¤
Hjertesalat, agurk, tern af grillet aurbergine, drænet yoghurt med dild og sort peber *

Torsdag

Fredag

VARM RET
BBQ-marineret gris med tomat og røget paprika og majskolber vendt med økologisk smør med stødt koriander *
Tilbehør:
Salat af nye kartofler med sommerløg og karse

VEGETAR
Samosa med dip og salat af nye kartofler

PÅLÆG
Tunsalat med peberfrugter og bredbladet persille *
Roastbeef med peberrod og brøndkarse
Stegte sommer pølser med krydret ketchup

GRØNT
Bulgur med sukkersyltede citroner og bagte rødder ¤
Tomatsalat med rødløg og vinaigrette

Kontakt Meyers Frokostkøkken