arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 47, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Mandag

Tirsdag

VARM RET
Kalv braiseret med tomat, hvidvin, citron, tomat, bredbladet persille og ris *¤

VEGETAR
Chili sin carne med flere slags bønner, mørk kakao og rodfrugter med ris og drænet yoghurt *

PÅLÆG
Sprængt okse med æblechutney og peberrod
Krydderurte-rillette med laks og sej *
Rygeostesalat med agurk, radiser og purløg *

GRØNT
Marinerede rugkerner med sprødt blomkål, løvstikke ¤*
Krydderurtesalat med surdejscroutons ¤

Onsdag

VARM RET
Klassisk høns i frikassé med jordskokker, kørvel og lune tarteletter *¤

VEGETAR
Lune tarteletter med letstuvede jordskokker og markchampignon i lys velouté med kørvel og æbleeddike *¤

PÅLÆG
Krydret spegepølse med blomkålspickles
Sennepssild med syrnet fløde og æbler *
Dagens oste med tilbehør *
Shot: Rødbede – most - citron

GRØNT
Kartoffelsalat med hjemmerørt mayo, økologisk cremefraiche, radiser og purløg *
Rødkålssalat med radicchio med eddike fra Andreas i Nordhavn

Torsdag

VARM RET
Fisherman’s pie med bagt og hjemmerøget fisk, efterårsgrøn og cremet kartoffelkompot med Grana og krydderurter *¤

VEGETAR
Grøn brændende kærlighed med ristede rødder og peberrodssyltede rødbeder *

PÅLÆG
Frikadeller med hjemmelavet rødkål *¤
Salat af braiseret and med forårsløg og krydret creme *
Dagens oste med tilbehør *
Dessert: Chokolademousse med saltede jordnødder *^

GRØNT
Perlebygsalat à la Waldorf med æble, flere slags selleri, druer og vinaigrette *¤
Hjertesalat med broccoli og bredbladet persille

Fredag

Kontakt Meyers Frokostkøkken