arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 8

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

KØD
Græsk farsbrød af hakket kalv, oregano og milde løg, ristede urtekartofler og krydret dip *¤

VEGETAR
Braiserede kikærter med tomat, courgetter og rosmarin

KOLDE ANRETNINGER
Røget filet med pesto *
Fiskesalat à la tarama med citron og græsk yoghurt *¤
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Bønnesalat med frisk tomat, grillede pebre, løg og basilikum
Krydderurtesalat med sprøde blade

Tirsdag

KØD
Krydret løgismosekylling med cayennepeber og røget paprika og krydrede cajun-krydrede hvedekerner med grønsager ¤

VEGETAR
Quiche med løg, ristede kartofler, øko-æg og pecorino *¤

KOLDE ANRETNINGER
Roastbeef med hjemmerørt remoulade og kørvel
Meyers fiskedeller med sauce gribiche *¤
Avocadocreme med grønt *

GRØNT
Salat af bagte rødder med karry-vinaigrette, sprøde forårsløg og nigellafrø
Grøn salat à la Cæsar med ristede surdejscroutons *¤

Onsdag

KØD
Boller af kalv og flæsk i klassisk karrysauce med æble, milde løg og ristet karry, basmatiris og hjemmelavet æblechutney *¤

VEGETAR
Grønsagstagine med ristede rødder og ris med nigellafrø og citronskal ^

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt kalkun med mild chilikompot
Røget makrel med sprødt grønt og frisk estragon *
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Pastasalat med vintergrønt og urter ¤
Røde bladsalater med frisk ingefær

SHOT
Hibiscus og ingefær

Torsdag

KØD
Braiseret okseculotte med enebær, grov kartoffelkompot og syltede tyttebær *¤

VEGETAR
Jordskokker i cremet gratin dauphinoise med masser af sort peber og Høost *¤

KOLDE ANRETNINGER
Rullepølse med rå løg og sky
Cremet salat af MSC-mærket tun med kapers og sprødt grønt *
Friskost med forårsløg, glaskål sprød agurk og purløg *

GRØNT
Linsesalat med blegselleri, grønkål og danske pære og dijon
Sprøde grønne salater med estragonsalt

KAGE
Drømmekage med farin og kokos *¤

Fredag

KØD
Flæskestegssandwich med hjemmelavet rødkål med frugteddike fra Nordhavn, hjemmesyltede agurker og grov sennepsdressing *¤

VEGETAR
Grønsagsbøffer med hjemmelavet rødkål med frugteddike fra Nordhavn, hjemmesyltede agurker og grov sennepsdressing*¤

KOLDE ANRETNINGER
Okserillettes cornichons og syltet efterårsgrønt *
Salat af sej med knoldselleri, svampe og enebær *
Græskarhummus med røget paprika

GRØNT
Kartofler med bredbladet persille, grov sennep, radicchio og masser af dild
Babyspinat med vinterkål og saltet agurk

Kontakt Meyers Frokostkøkken