arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 33

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

KØD 
Dansk gris braiseret i Meyers pilsner med sommerrødder og persille. Med salat af økologiske korn og urter *¤

VEGETAR
Sprød tærte med fyld af nye græskar og spinat, med butterdejslåg og ruccolapesto *¤

Tirsdag

KØD
Hakkebøf af dansk oksekød med nye kartofler og sprøde kål i citron og kommen, agurker i hyldeblomst og bløde løg *

VEGETAR
Rødbedebøffer med nye kartofler og sprøde kål i citron og kommen, agurker i hyldeblomst og bløde løg *¤

KOLDE ANRETNINGER
Ålerøget skinke med hjemmlavede krydrede pickles og brøndkarse
Sild i tomat med milde løg og dild
Hytteost med friske urter og sprøde grøntsager *

GRØN
Flækærtesalat med broccoli, grønne urter og mild æblevinaigrette
Salat med hjertesalat, stærk peberrod og æbler

Onsdag

KØD
Langtidsstegt kalveyderlår med lun viniagrette af pærecider og brunet smør, urter og kold pastasalat med masser af grøntsager og friskrevet grana *¤

VEGETAR
Pasta penne med persillepesto, masser af grønne blade, citron og artiskok *¤

KOLDE ANRETNINGER
Kalverullepølse med kaperscréme og persille *
Færøsk laks med citron, kørvel og salsa romesco ^*
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Hvide bønner med søde tomater, grillede pebre og oregano
Ruccolasalat med rå og ristede courgetter og æblevinaigrette

SHOT
Rødbede – solbær - mynte

Torsdag

KØD
Bagt Vesterhavsfisk i grøn karrysauce med kokos, masser af grøntsager, lynsyltede kål og aromatiske ris ^

VEGETAR
Tofu i grøn karry med kokosmælk, masser af grøntsager, lynsyltede kål og aromatiske ris ^

KOLDE ANRETNINGER
Røget kalkun med sprøde grøntsager vendt i karrycreme *
Tun rørt med sesam, soya og sprøde forårsløg *¤
Hønsesalat med bønnespirer og ristede sommersvampe *

GRØNT
Kartoffelsalat med ingefær, frisk koriander og milde løg *
Røde bladsalater, frisk shiso og thaibasilikum ¤

KAGE
Mørk chokoladecookie med stykker af hvid chokolade ¤*

Fredag

KØD
Pitabrød med marineret Løgismosekylling, crémet hummus af kikærter med spidskommen og paprika, og persillesalat med rødløg og agurk *¤

VEGETAR
Pitabrød med hjemmelavet falafel af nordiske korn og kerner med frisk timian, crémet hummus af kikærter med spidskommen og paprika og persillesalat med rødløg og agurk *¤

KOLDE ANRETNINGER
Krydret salami med chutney af stikkelsbær og varme krydderier
Rejesalat med avocado, urter og tabasco *
Forskellige slags græskar i drænet yoghurt, med hvidløg, olivenolie og valnødder *^

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet