arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2018

Menu uge 17

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Se ugens menu som PDF.
See the menu for this week in PDF format.

Mandag

KØD
Meyers frikadeller af flæsk med letstuvet kål med muskat, syltede rødbeder og kogte persillekartofler *¤

VEGETAR
Små grønsagsfrikadeller med hakkede nødder, letstuvet hvidkål med muskat, masser af sort peber og kogte persillekartofler *¤^

KOLDE ANRETNINGER
Oksekødssalami med sennepsrelish og karse
Sild i tomat med milde løg og dild
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Flækærtesalat med, økologiske ærter, broccoli og mild æblevinaigrette
Sprøde salater med agurk, rødløg og plukket persille

Tirsdag

KØD
Kylling fra Løgismose i klassisk karrysauce med masser af grøntsager, dampede ris og krydret æblechutney *¤

VEGETAR
Filotærte med spinat, små porre, feta og salsa Romesco *¤^

KOLDE ANRETNINGER
Kalverilettes med syltede kapers og persille *
Fiskefrikadeller med remoulade, dild og citron *¤
Nordisk hummus af flækærter med ramsløg *

GRØNT
Kartoffelsalat med cremet tandooridressing, forårsløg, agurk, frisk dild og milde løg *
Romainesalat med råmarineret patinak og friske urter

Onsdag

KØD
Skært oksekød med rosmarin i kraftig tomatsauce og pasta penne *¤

VEGETAR
Brændende vegetarisk kærlighed med karamelliseret grønt, hjemmesyltede beder og purløg *

KOLDE ANRETNINGER
Røget filet med krydderurtecreme *
Salat med koldvandsrejer og grønsager, økologisk yoghurt og urtedressing *
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Salat af hvide bønner med courgetter og dressing med brændte pebre og friskhakket basilikum
Sprød hjertesalat med saltede agurker og ramsløg

SHOT
Hibiscus, most, ingefær

Torsdag

KØD
Flæskestegsandwich med rødkål syltet med Nordhavnseddike, sennepdsdressing og sprøde agurker i hjemmebagt surdejsbolle *¤

VEGETAR
Krydrede majskager i sandwichbolle med rødkål, syltet med Nordhavnseddike og sprøde agurker

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt kalkun med tapenade og rucola *
Fiskerilette med kartoffel, agurk og radise *
Nordisk hummus af flækærter med ramsløg *

GRØNT
Quinoa marineret med persillepesto og sprøde grøntsager *
Spinatsalat med brøndkarse, bladselleri og dild

KAGE
Klassisk brownie med økologisk mælkechokolade *¤

Fredag

Store Bededag, køkkenet er lukket

Kontakt Meyers Frokostkøkken