arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Frokostordning til firmaer

Menu uge 34

Mad fra vores Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 


PDF: Ugens menu
PDF: This weeks menu in english
PDF: Ugens grønne menu
PDF: This weeks green menu in english

Mandag

VARM RET
Boller i karry med æble, dampede ris og hjemmelavet blommechutney, sommerløg og shisokarse
Allergener: 1, 7

VEGETAR
Søde kartofler og sprøde grøntsager i klassisk karrysauce, dampede basmatiris og blommechutney
Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Kalvepastrami med æblerelish og frisk peberrod
Sild i tomat, med rødløg, kapers og dild

DET GRØNNE
Kartoffelsalat med ingefær og frisk basilikum Allergener: 1
Salat af råmarinerede courgetter og spinat og friskhakket persille

OST
Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

Mandag - Den grønne frokost

DEN ENE
Lun tærte med kartofler, broccoli og hytteost Allergener: 1, 7
Ristede kikærter med bitre salater og urter
Black eye beans med agurk, tomat, rødløg og persille
Syltede valnødder og tørrede frugter Allergener: 8
Ristede solsikkekerner

DEN ANDEN
Helbagte nye knoldselleri
Rucola pesto
Cremet yoghurt Allergener: 7
Hjertesalat og blomkålsvinaigrette med æg, forårsløg og karse
Kapers

DESUDEN
Sød kartoffel spread
Sommersalat - rygeost med radiser og purløg Allergener: 7

BRØD
Rugbrødschips Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Tirsdag

VARM RET
Sprængt oksespidsbryst i lys velouté-sauce med peberrod, sommer grønt, ærter og ærteskud
Allergener: 1, 7

VEGETAR
Tærte bagt med karamelliserede løg, fennikel, timian, friskost og løvstikkesalsa Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Ålerøget skinke med dansk italiensk salat med jordskokker og æbler Allergener: 7
Krabbesalat med sprød blomkål, hytteost og dild Allergener: 2, 7
Æggesalat med drueagurker, skyr, purløg og hjemmerørt mayo Allergener: 7

DET GRØNNE
Linsesalat med nye gulerødder, milde løg, friske urter og sorte oliven
Bagte græskar med syltede blommer og ristede boghvedekerner

Tirsdag - Den grønne frokost

DEN ENE
Mexi baked beans med svampe og auberginer
Grøn salsa - med grøn peber, koriander, chili og agurk
Taco kraut - fermenteret kål med jalapenos
Rodfrugt-slaw med sød mayo og kål Allergener: 7
Ristede boghvede, kerner og frø med oregano

DEN ANDEN
Bagte søde kartofler
Rucola, hjertesalat og radiser, sort quinoa og grape
Rød mole - spicy piment sauce
Avocado-mash med lime og koriander
Reven cheddar Allergener: 7

DESUDEN
Røget græskar med frisk oregano
Kartoffelsalat med cornichoner og purløg

BRØD
Taco skaller (majs) Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri

Onsdag

VARM RET
Skinke steg stegt med citron, rosmarin og salvie. Serveret med perlespeltsalat, estragoncreme,
blomkål, broccoli og sommerløg Allergener: 1, 7

VEGETAR
Blomkålsrisotto med perlespelt, løg , spinat og Vesterhavsost Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt hamburgerryg med sennepssyltede grøntsager
Tunsalat med kapers, citron og dild Allergener: 7

DET GRØNNE
Couscous med friske grøntsager, persille og citron Allergener: 1
Flere slags kål med mormordressing og ærter Allergener: 7

OST
Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

SHOTS
Grøn chili shot

Onsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Rødbede risotto med Vesterhavsost og balsamico Allergener: 7
Gremolata; Persille, løvstikke og syltet citron
Porre mimosa - dampede porre med vinaigrette, æg og brøndkarse
Grønkåls-cæsarsalat med surdejs-crumble Allergener: 1
Cashew "parmesan" Allergener: 8

DEN ANDEN
Bagte majskolber
Radicchio, kål, frissé, belugalinser og pærer
Estragoncreme Allergener: 7
Granatæblekerner i sirup
Feta crumble Allergener: 7

DESUDEN
Ærte-hummus med urter
Røget grønt med timian

BRØD
Foccacia med aubergine og oliven Hvede - og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

SHOTS
Grøn chili shots

Torsdag

VARM RET
Forloren hare med klassisk skysauce med ribsgele, kartofler og råsyltede tyttebær Allergener: 1, 7

VEGETAR
Vegetarisk brændende kærlighed med grøntsager, røgede tomater, karameliserede løg og persille.
Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Krydret kalkunbryst med agurkeremoulade og spirer
Røget makrelsalat med skyr, selleri, dild, løg og æble Allergener: 7
Kartoffelmad med tomatmayo, milde løg og rugknas Allergener: 1, 7

DET GRØNNE
Kornsalat med sensommergrønt og urter Allergener: 1, 7
Blomkålsalat med Grana Padano og ristede mandelflager Allergener: 7, 8

SØDT
Linser Allergener: 1, 7

Torsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Grøn karry med porre, ingefær og grøn chili
Topping: Dampede grønne bønner, forårsløg og bønnespirer
Dampet broccoli og pak choy med ponzy og sesam
Kogte jasminris med mynte
Sesam-crumble

DEN ANDEN
Miso-bagte pastinakker
Asian slaw med rødkål, forårsløg, gulerødder og spirer
Mul kimchi - fermenteret kinakål med kinaradise
Bagte rødbeder og crudité med hoisin, sorte bønner og ristet sesam
Soja-marinerede æg

DESUDEN
Ris patties med ærter, kimchi og forårsløg
Miso-mayonnaise

BRØD
Sprøde røde ris chips Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri

SØDT
Linser Allergener: 1, 7

Fredag

VARM RET
Byg selv fajitas med frilands kylling i strimler, stegt med spidskommen og korianderfrø, flere slags
peberfrugt og løg. Med fladbrød, guacamole og spidskål i krydret tomatviniagrette. Allergener: 1, 7

VEGETAR
Byg selv fajitas med sorte bønner og grillede blomkål stegt med spidskommen og korianderfrø, flere
slags peberfrugt og løg. Med fladbrød, guacamole og spidskål i krydret tomatviniagrette. Allergener:
1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Rosastegt kalv med créme af kapers, hvide bønner, citron, oliven og kørvel Allergener: 7
Rimet og bagt Vesterhavsfisk med grov sennep og masser af dild Allergener: 7
Saltet og bagt aubergine med drænet yoghurt, chili og olivenolie Allergener: 7

DET GRØNNE
Quinoa med persillerod, æbler og milde løg
Flere slags spidskål med citron, kommen og sprød fennikel

Fredag: Den grønne frokost

DEN ENE
Chana masala - cremet tikka masala sauce med kikærter og sød kartoffel
Topping: Forårsløg og babyspinat
Gulerodschutney med hyben og chili
Bagte kulørte gulerødder, løg og palmekål med mangosauce
Ristet jordnødde-crumbe Allergener: 8

DEN ANDEN
Bagt blomkål med kokos og sort sesam
Chiliolie med korianderfrø
Mynte raita med agurk Allergener: 7
Kartofler og ærter Bihari style
Puffede vilde ris

DESUDEN
Rødbede hummus med tahin og Meyers eddike
Røget grønt med karse og løgspirer

BRØD
Naan brød med nigella Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1, 7

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet