arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, 2019

Menu uge 17

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 71 99 88 33, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn: 


 

Se ugens menu som PDF
Se ugens grønne menu som PDF
See the menu for this week in PDF format.
See the green menu for this week in PDF format

Mandag

VARM RET
-

VEGETAR
-

KOLDE ANRETNINGER
-

DET GRØNNE
-

Mandag - Den grønne frokost

DEN ENE
-

DEN ANDEN
-

DESUDEN
-

BRØD
-

Tirsdag

VARM RET
Meyers Lasagne med hakket oksekød, kraftig tomatsauce, timian og mozzarella
Allergener: 1, 7

VEGETAR
Lys cassoulet med hvide bønner, små løg, grønne, gule courgetter og masser af dild

KOLDE ANRETNINGER
Kogt røget skinke med flækærtecreme og ærteskud (7)
Sild i tomat med milde løg og dild (7)
Friskost med drys af radiser og purløg (7)

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7

DET GRØNNE
Linser med krydret Nordhavnseddike, bagte rødbeder, estragon og salte oliven
Sprøde blandede salater med ristede solsikkefrø

Tirsdag - Den grønne frokost

DEN ENE
Bagt ziti - gratineret pasta med tomatsauce og grillet grønt Allergener: 1, 7
Topping: Gremolata
Syltet fennikel med kikærter, saltede citroner og urter
Sprød hjertesalat, rucola og radicchio
Grønne oliven

DEN ANDEN
Bagt knoldselleri
Urte smash med ramsløg og persille
Syrnet fløde Allergener: 7
Grønkåls tatar med kikærtemayo og syltede løg
Saltede nødder Allergener: 8

DESUDEN
Røget grønt
Grøn ærtecreme

BRØD
Rugbrøds croutoner Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Onsdag

VARM RET
Tagine af kalv med masser af grøntsager, varme krydderier og couscoussalat med fennikel, asparges og ramsløg. Allergener: 1

VEGETAR
Tærte bagt med karamelliserede løg, fennikel, timian, ost og ramsløgpesto a part Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Kamsteg stegt med korianderfrø hertil æblechutney
Rillettes af færøsk laks, knudekål og syrnet fløde Allergener: 7

Udvalgte nordiske og europeiske oste Allergener: 7
Shots: Æble-rabarber-stjerneanis

DET GRØNNE
Marinerede kartofler med forårsløg, rødløg, skyr og cayennepeber Allergener: 7
Radicchio og røde salater, solbærvinaigrette og forårskål

Onsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Massaman curry med søde kartofler og kokos
Topping: Forårsløg og dampet broccoli
Kimchi
Dampede jasminris med mynte
Ristede kokosflager

DEN ANDEN
Bagte gule beder
Dressing: Citron yoghurt Allergener: 7
Asiatisk kålsalat med ingefær og sesamdressing
Kartoffelsalat med misodressing, ærter og purløg
Poppede sorte bønner

DESUDEN
Rødbede tahin spread
Kartoffel fritter

BRØD
Sprøde surdej crostini Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Torsdag

VARM RET
Kalkun med grønsagsratatuille, kompot af kartofler og basilikumsalsa Allergener: 7

VEGETAR
Paella med stegte grøntsager, rosmarin, citron, tomat. Hertil aioli og gremolata. Allergener: 7

KOLDE ANRETNINGER
Sprængt oksebryst med æblepickles og peberrod
Fisketerrin og dildressing med yoghurt og citron Allergener: 1, 2, 7
Tærte med søde kartofler, skalotteløg og gedeost og tatare sauce Allergener: 7

Sødt: Hindbærsnitte, Meyers klassisk Allergener: 1, 7, 8

DET GRØNNE
Bønner med grillede grøntsager, frisk mynte, harissa og bredbladet persille
Romainesalat med broccoli og persille

Torsdag: Den grønne frokost

DEN ENE
Blomkålsgratin med ramsløg
Spicy harrisa med tomat og chili
Drænet yoghurt med urter
Belugalinser, rødbeder, æbler og bagte rødløg
Ristede græskarkerner

DEN ANDEN
Bagte squash
Zhoug - krydret urteolie
Asparges og broccoli med vinaigrette og skalotteløg
Sprøde salater med agurk, radiser og rygeost Allergener: 7
Kapers

DESUDEN
Kogte æg med karse
Sennepsmayo

BRØD
Tarte flambé Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1
Allergimarkering

Fredag

VARM RET
Byg-selv Pulled pork langtidsstegt med æblemost og øl. Cremet dressing med kål, rødder og ramsløg, krydderketchup og pitabrød Allergener: 1, 7

VEGETAR
Byg-selv Vegetarburger med flækærtefalafel. Cremet dressing med kål, rødder og ramsløg. Krydderketchup og pitabrød Allergener: 1, 7

KOLDE ANRETNINGER
Røget okseinderlår med peberrodscreme og karse Allergener: 7
Salat af koldvandsrejer med skyr, bladselleri og æbler Allergener: 2, 7
Æggesalat med forårsløg, courgetter og æble Allergener: 7

DET GRØNNE
Marinede pasta penne med persillepesto, citronskal og små salater Allergener: 1, 7
Blade af hjertesalat med spinat og ristede kerner

Fredag: Den grønne frokost

DEN ENE
Spinattærte med feta og sumak Allergener: 1, 7
Bitre salater med bagte søde peberfrugter og løg
Citrusdressing
Blomkålscouscous med urter og syltede tomater
Hakkede ristede nødder Allergener: 8

DEN ANDEN
Bagte majroer
Urteolie med ramsløg
Mild tahin yoghurt Allergener: 7
Granatæblesirup med kerner
Rugbrødscrumble Allergener: 1

DESUDEN
Klassisk hummus
Røget grønt

BRØD
Hvede- og rugbrød fra Meyers bageri Allergener: 1

Kontakt Meyers Frokostkøkken – skriv venligst din stillingsbetegnelse og antal daglige spisende i besked-feltet