arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 38, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

Mandag

Tirsdag

VARM RET
BBQ-marineret gris med råstegte kartofler og krydret urtecreme ¤

VEGETAR

Braiseret græskar med salvie, æblecidereddike og hasselnødder ^

PÅLÆG
Marinerede sild med grov sennep. milde løg og dild*
Roastbeef med sort peber og hjemmelavet grov remoulade
Hummus af hvide bønner med tomat og spidskommen

GRØNT
Appelsin og kikærtesalat med chili, gulerod, koriander og bladselleri
Radicchio, frisée og spidskål med glaskål og boghvede

Onsdag

VARM RET
Lasagne med sej og rødspætte, krydret tomatsauce, klassisk mornaysauce, parmesan og frisk timian

VEGETAR
Ristet polenta med rosmarin, grana og tomatkompot*

PÅLÆG
Sønderjysk spegepølse med humleagurker
Hønsesalat med bacon og svampe*
Dagens oste med tilbehør *
Shot: Agurk – lime – chili

GRØNT
Kartoffelsalat med yoghurt, radiser og masser af dild *
Grøn krydderurtesalat med kørvel og estragon

Torsdag

VARM RET
Kylling i karry med æbler og rødder og krydrede ris

VEGETAR
Rødbedekornotto med citron og friskost

PÅLÆG
Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
Kalverullepølse med sky, rå løg og urter
Flækærtecreme med gremolata*
Kage:
Blommekage med kardemomme

GRØNT
Kogte kerner med græskar, efterårskål og æblecider ¤
Spidskålssalat med persillepesto og ristede kerner

Fredag

Kontakt Meyers Frokostkøkken