arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Betaling
Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen information om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Fortrydelsesret
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Læs mere om din reklamations- og fortrydelsesret hos forbrug.dk.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger du afgiver til Meyers Køkken i forbindelse med købet videregives udelukkende til de samarbejdspartnere som er nødvendige for at din ordre kan gennemføres, det vil sige bestiller du levering videregives dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartner, som leverer din ordre. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Meyers Køkken.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en Epay betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Nets. Navn, adresse, telefonnummer. og e-mail gemmes. Dit telefonnummer benyttes som dit unikke kundenummer. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Meyers Køkken
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Tlf. (+45) 39 18 69 00, mandag-fredag kl. 9-17

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby, CVR-nr. 21924679


Du kan anvende disse betalingskort:
Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, JCB.