arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Kundeservice

Tlf. 39 18 69 00

Kontakt os:
Mandag-fredag kl. 9-17.

Her har vi samlet en række spørgsmål og svar vedr. bestilling af madkasser / måltidskasser hos Meyers:

Hvad er Meyers Madkasser?

Meyers Madkasser er måltidskasser, hvor maden blot skal opvarmes og anrettes.

Din indsats i køkkenet varierer en smule med de forskellige måltider, men vi sørger altid for, at det er helt enkelt, og vi holder dig i hånden hele vejen.

Med få klik er det nu muligt at bestille Meyers Madkasser direkte til døren og få leveret til fastland og brofaste øer i hele landet.

Vi har emballeret og pakket maden i smarte termokasser med is, så de kan blive sendt trygt lige til jeres dør. Maden kommer praktisk anrettet i engangsemballage – så det eneste I skal gøre er at varme maden op og servere den.

Meyers Madkasser bliver leveret om fredagen mellem kl. 6 og 17. - Du behøver IKKE være hjemme ved levering, da maden er pakket i termokasse.
Maden skal i køleskabet på dagen ved modtagelse, og kan holde sig 2 dage på køl – for eksempel til søndagsfrokosten.

I kan desuden i 'indkøbskurven' her på siden præcisere, hvor kasserne må stilles ved levering: På trappen, i garagen, i haven, og så videre.

Hvad er forskellen på catering og Meyers Madkasser?

Catering fra Meyers

Bestiller du mad ud af huset fra Meyers catering skal du bestille til minimum 10 kuverter. Alle menuer er helt eller delvist færdiganrettet på porcelænsfade og skåle, som et til venligt udlån. Catering kan du vælge at afhente hos vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn, eller få leveret med vores budfirma i Storkøbenhavn og på Sjælland. Du kan få leveret inden for en halv times interval alle ugens dage fra kl. 11-17, søndag dog kun kl. 10-12. Ønskes levering på andre tidspunkter er det muligt mod gebyr.  Pris for levering af catering begynder fra DKK 195.

Se catering-menuer og bestil her

Meyers Madkasser

Meyers madkasser skal bestilles til minimum 4 kuverter. Alle menuer er pakket i engangsemballage, bøtter og poser, og i termokasser med is. I skal altså selv anrette maden på egne fade, til gengæld er der ingen emballage og fade, der skal retur til os. Levering sker i tidsrummet kl. 7-17 om på dagen for bestilling (undtagen helligdage).

Alle Meyers Madkasser kan bestilles til levering i hele Danmark, dog kun til fastland og brofaste øer. Da maden er pakket i termokasser med is er det ikke et problem, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, for maden kan snildt holde sig koldt til du kommer hjem.

Levering koster DKK 49, uanset størrelsen på din bestilling og uanset hvor i landet du ønsker levering til. Bemærk dog, at vi kun leverer til fastland og brofaste øer.

Se udvalget af Meyers Madkasser og bestil her

Hvad koster levering?

Levering koster DKK 49, uanset størrelsen på din bestilling og uanset hvor i landet du ønsker levering til. Bemærk dog, at vi kun leverer til fastland og brofaste øer.

Vegetar/Veganer

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde vegetarisk eller veganske alternativer af Meyers Madkasser.

Hvordan er afbestillingsbetingelserne?

Afbestilling af en bestilling kan rettidigt ske skriftligt inden 8 hverdage på e-mail til post@lmfood.dk.

Ved afbestilling senere end 8 hverdage før leveringsdatoen gælder følgende regler:

Inden 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse der svarer til 50 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for de udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Senere end 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse, der svarer til 75 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Nægtes modtagelse af bestillingen på leverings/afhentningsdatoen betales fuld pris for hele bestillingen.

Allergener

Information om allergener er placeret ved hver version af Meyers Madkasser.

Hvis du har spørgsmål om allergener, er du er velkommen til at kontakte os via e-mail på post@lmfood.dk eller på tlf. 39 18 69 00.

Hvis du har andre spørgsmål til Meyers Madkasser, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular, eller ringe til os på tlf. 39 18 69 00.

Kontakt Meyers Køkken