arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Her kan du læse de oftest stillede spørgsmål om Meyers Madkasser

Hvad er "Meyers Madkasser"?

Med få klik er det nu muligt at bestille Meyers Madkasser direkte til døren og få leveret til fastland og brofaste øer i hele landet.

Vi har emballeret og pakket maden i smarte termokasser med is, så de kan blive sendt trygt lige til jeres dør. Maden kommer praktisk anrettet i engangsemballage – så det eneste I skal gøre er at varme maden op og servere den.

Hverdagskasser
Hverdagskasser bliver leveret om mandagen mellem kl. 8 og 16.
Maden skal i køleskabet ved modtagelse, og kan holde sig til og med torsdag.

Weekendkasser bliver leveret om fredagen mellem kl. 8 og 16.
Maden skal i køleskabet ved modtagelse, og kan holde sig 2 dage på køl – for eksempel til søndagsfrokosten.

I kan desuden i ”indkøbskurven” her på siden præcisere, hvor kasserne må stilles ved levering: På trappen, i garagen, i haven, og så videre.

Hvad er forskellen på Catering og Meyers Madkasser

Bestiller du mad fra Catering skal du bestille til minimum 10 kuverter. Alle menuer er helt eller delvist færdiganrettet på vores porcelænsfade og skåle. Catering kan du vælge at afhente hos vores køkken på Hedegaardsvej 88 på Amager, eller få leveret med vores budfirma i Storkøbenhavn og på Sjælland. Du kan få leveret inden for en halv times interval alle ugens dage fra kl. 11-17, søndag dog kun kl. 10-12. Ønskes levering på andre tidspunkter er det muligt mod gebyr.  Pris for levering af Catering fra DKK 195.
Se og bestil vores Catering her.

Bestiller du mad fra Meyers Weekendkasser skal du bestille til minimum 4 kuverter.
Alle menuer er pakket i engangsemballage - bøtter og poser - og i termokasser med is. I skal altså selv anrette maden på jeres egne fade, til gengæld er der ingen emballage og fade, der skal retur til os. Levering sker med Nemlevering og vi kan tilbyde levering mellem kl. 8.00 og 16.00 om fredagen (undtagen helligdage).
Bestiller du mad fra Meyers Hverdagskasser skal du bestille minimum 6 portioner. Disse kan frit blandes ud fra vores tilgængelig udvalg.
Levering sker med Nemlevering og vi kan tilbyde levering mellem kl. 8.00 og 16.00 om fredagen (undtagen helligdage).

Alle Meyers Madkasser kan bestilles til levering i hele Danmark undtaget øer ude bro.
Da maden er pakket i termokasser med is er det ikke et problem, hvis du ikke er hjemme, så kan det blot stilles og snildt holde sig koldt til du kommer hjem. Pris for levering af Meyers Madkasser er DKK 50 på Sjælland og DKK 75 på Fyn og i Jylland.
Se og bestil vores Meyers Madkasser her.

Hvad koster levering?

Leveringen koster DKK 50 på Sjælland og DKK 75 på Fyn og i Jylland - uanset størrelsen på din bestilling og hvor i landet du ønsker levering.

Bestiller du for mere end DKK 1500 er leveringen gratis.

Bemærk at vi kun leverer til fastland og brofaste øer.

Hvornår kan jeg få Meyers Madkasser?

Du kan bestille Meyers Madkasser til følgende levering:

Meyers Hverdagskasser: hver mandag. - Dog ikke helligdage.
Meyers Weekendkasser: hver fredag. - Dog ikke helligdage.


Meyers Madkasser er naturligvis pakket i beskyttet atmosfære med is og i termokasser, så den er kold ved ankomst og kan holde sig kold til du kommer hjem. Maden skal i køleskabet hurtigst muligt.

Hvordan er afbestillingsbetingelserne?

Afbestilling af en bestilling kan rettidigt ske skriftligt inden 8 hverdage på e-mail til meyersmadtildoren@lmfood.dk.

Ved afbestilling senere end 8 hverdage før leveringsdatoen gælder følgende regler:

Inden 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse der svarer til 50 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for de udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Senere end 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse, der svarer til 75 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Nægtes modtagelse af bestillingen på leverings/afhentningsdatoen betales fuld pris for hele bestillingen.