arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

1 løg
400 g kogte nye kartofler
10 g smør
havsalt og friskkværnet peber
50 g frisk spinat
100 g varmrøget laks
6 æg
2 dl letmælk

Sådan gør du:

Pil og snit løget fint, og skær kartoflerne ud i grove tern. Sauter løg og kartofler i smør på en pande, og krydr med salt og peber. Pluk og skyl spinaten godt, og kom den på panden. Pluk den varmrøgede laks i stykker, og kom også dem på panden, og vend lidt rundt i det hele. Slå æggene ud – et ad gangen, så du kan tjekke, om de er friske og gode. Pisk æg og mælk sammen, og hæld massen på panden. Steg æggekagen et par min på panden, så den lige sætter sig, inden den kommes i ovnen. Kom æggekagen i ovnen ved 200°, og bag den i 8-10 min., indtil æggemassen har sat sig og er let gylden på toppen. 

Server æggekagen, mens den er lun, med groft rugbrød til. En syltet rødbede eller lidt syltede rødløg er også godt til, ligesom grov sennep også fungerer fortrinligt når der er æggeretter på bordet.

Tip Hvis du ikke har en pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du lave æggekagen på komfuret og lægge et stort grydelåg over panden, så æggene også får lidt varme oppefra

Relaterede opskrifter