arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Mørdej
250 g hvedemel
134 g sukker
40 g mandelmel
1 vaniljestang
184 g smør
34 g æg

Passionscreme
80 g passionspure
100 g sukker
50 g æg
1 æggeblomme
1 dl fløde

Marengs
40 g æggehvider
90 g sukker
½ tsk vaniljeessens (kan udelades hvis besværligt)

Sådan gør du:

Mørdej
Mel, sukker, mandelmel og vanilje blandes i en stor skål. Smør skæres i mindre stykker og blandes med melblandingen til det er rørt sammen. Tilsæt æg og kør kun lige dejen sammen til den er ensartet. Mørdej stikkes ud og kommes i en springform, bages derefter på 180° i 15-20 min til den er gylden.

Passionscreme
Pisk passionspuré, sukker, æg og æggeblommer sammen. Tilsæt fløden og pisk til en cremet masse. Derefter laves cremen og kommes i formen. Sæt tærten i ovnen igen og bag på 180° i 20 min til massen er fast når man rykker til pladen/tærten. Tærten sættes på køl til den er kold.

Marengs
Pist først æggehviderne let, tilsæt sukkeret lidt ad gangen og pisk til sukkerkornene er opløst og massen er en fast marengs. Tilsæt vaniljeessens og vend forsigtigt sammen. Tærten pyntes med marengsen, som brændes med en bundselbrænder – alternativt kan du skrue ovnen op til 200°, og sætte tærten i ovnen til marengsen er gylden. Tærten er nu klar til servering.