arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

Karrycreme:
150 g mayonnaise
100 g yoghurt 10%
salt og peber
1 tsk karry
½ sukker
1 spsk æbleeddike
100 g glaskål, i små,
fine tern
1 håndfuld kørvel, hakket
(inkl. finthakket stilk)
1 spsk kapers,
grofthakkede
25 g rødløg, i fine tern

Ristede græskarkerner:
150 g græskarkerner
2 spsk vand
½ tsk fint salt
1 knsp knust tørret
koriander
1 knsp spidskommen
½ tsk paprika

Desuden:
600 g aspargesbroccoli

Sådan gør du:

Karrycreme: Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og smag til med salt, peber, karry, sukker og æblecidereddike. Vend tern af glaskål, hakket kørvel, kapers og rødløg i dressingen.

Græskarkerner: Bland græskarkerner, vand, salt og krydderier godt og grundigt sammen, og spred det ud i et tyndt lag på bagepapir. Bag blandingen ved 140 grader i en forvarmet ovn i 45 minutter. Afkøl og opbevar tørt.

Aspargesbroccoli: Skyl aspagesbroccolierne, og tør dem. Steg dem i lidt olie på meget høj varme, ca. 1 minut på hver side, indtil de er sprøde med en flot, mørk farve.

Anretning: Anret de stegte aspargesbroccoli på karrycreme og drys med græskarkerner. Pynt med de store, flotte kviste kørvel.